Bizarna priča

TikTok korisnici šokirani: Teško je povjerovati po komu je ova žena dobila ime

Mija Dropuljić

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

Nazvana je Kristina, no priča iza imena je sve samo ne lijepaRoditelji provedu mnogo vremena prilikom odabira onog savršenog imena za njihovo dijete. Ipak će dijete cijeli život nositi dotično ime. Upravo zbog toga je šokantna priča jedne žene koja je doznala po komu je dobila svoje ime. 


Iz Sjedinjenih Američkih Država stiže uistinu bizarna priča. Muškarac je odlučio svojoj kćeri dati ime po svojoj ljubavnici. Tako je osigurao da ako ikad kaže krivo ime njegova žena pomisli da misli na kćer. 


Kristina Fletcher (31) je podijelila ovu šokantnu priču na svom TikTok profilu. 
“Imam osjećaj da većina ljudi koji su dobili ime po nekom imaju jednu lijepu priču za ispričati. Kod mene to nije slučaj”, započela je priču na svom TikTok profilu. 


@keepingitkristinaI just hope I make my namesake proud 🥺 #storytime #story #name #cheater #stitch #prouddad #daddysgirl #GossipGirlHere #fypシ #foryou #viral #trending♬ original sound – keepingitkristina


Objasnila je kako su njeni roditelji, u slučaju da bude dečko, joj htjeli dati ime prema njenom djedu. No, ako bude curica da će ime odabrati njen otac. 


Otac je svoju kćer ponosno nazvao Kristina, a za majku to nije predstavljalo nikakav problem. Njoj se to ime svidjelo. Barem narednih mjeseci. 


Kasnije je njena majka doznala da otac ima aferu, a da se ljubavnica zove ni manje ni više nego Kristina.