Bizarna priča

Muškarac završio na hitnoj: Tijekom seksa se zaglavio u vratima

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Napaljena ideja nije imala sretan svršetakNa prvu zapravo naslov nema apsolutno smisla. Zasigurno pokušavate zamisliti kako je moguće da se muškarac zaglavio u vrata. Pored vrata još je nekako moguće, ali u vrata. Pa zakoni fizike to ne dopuštaju. Ili?


Iz Sjedinjenim Američkih Država stiže jedna bizarna priča o ljubavnu paru koji je u klinču strasti doživio nezgodu zbog kojeg je muškarac završio na koncu na hitnoj. 


Kako Tag24 piše par inače voli eksperimentirati u krevetu, a jedno jutro su odlučili igrati se uloga. Muškarac je bio fizički radnik te je došao na genijalnu ideju da izbuši rupu u vratima. 
Ideja je bila da kroz rupu provuče svoj spolni organ. Kako bi igra bila “kompletna”, uz to je popio i tabletu za potenciju. Nažalost, usred seksa se njegov penis zaglavio, što je bilo izuzetno bolno. 


Djevojka unesrećenog je bila uvjerena da će bol proći te da će njen partner na koncu izvući penis iz vrata. To se nije dogodilo te je par morao pozvati hitnu pomoć. 


Vodeći problem je bio što je unesrećeni konzumirao tabletu za potenciju zbog čega penis nikako nije splasnuo te je ostao zaglavljen. 


Na kraju je bilo potrebno razrezati vrata, a muškarac je bio prevezen na hitnu s komadom vrata i dalje na svom penisu. Priča ima sretan završetak – liječnik je u bolnici uspio odglaviti njegov spolni organ.