Na što miriše?

Sve što znamo o popularnom parfemu Cloud by Ariana Grande

Dijana Ljubanović

FOTO/ IG @arianagrande

FOTO/ IG @arianagrande

Ako obraćate pažnju, primijetili ste da se ove sezone na tržištu pojavilo mnogo intenzivnih i ekstremnih verzija mirisaCloud by Ariana Grande jedna je od najbolje čuvanih tajni ljepote. Na stranu sve hiperbole, nevjerojatan je miris. Ne vjerujete? Oni koji su isprobali parfem, vraćaju se s oduševljenim recenzijama. Parfem je također osvojio nagradu Fragrance Foundation za Miris godine 2018., kao i mjesto 1. najprodavanijeg mirisa u Ulti.


Na što miriše? Miriše na nabijeni zrak. Znate kako prije oluje možete osjetiti kako kiša dolazi, a zrak je pun struje? Tako je, ali i slatko. Miris podsjeća na oblake šećerne vate, zemlje i vrhnja. Oblak je jedinstven.


Ako obraćate pažnju, primijetili ste da se ove sezone na tržištu pojavilo mnogo intenzivnih i ekstremnih verzija mirisa. Pjevačica je kreatorica mirisa koja prati trend, a nedavno je debitirala sa svojom Cloud 2.0 Intense parfemskom vodom.


Miris
Brend Ariana Grande ne radi puno flankera, ali ne dobivamo još jednu verziju Clouda jer se original već učvršćuje u industriji. Cloud Intense je zapravo samo Cloud, dodatno pojačan.


Baš kao i original, Cloud 2.0 Intense otvara se cvijetom lavande, kruške i bergamota. Zatim vas vodi do kokosovog vrhnja, pralina, šlaga i orhideje od vanilije. Iako su sve ove note iste, malo su ojačane kako bi ovaj zvuk bio pop. Sada, osnovne note su mjesto gdje stvari postaju zanimljive.


Kao i njegov sestrinski miris, u bazi ćete pronaći mošus i plavo drvo. Ono što se u stvari razlikuje je to što ćete pronaći i suhi kašmeran, toplu notu koja je i drvena i mošusna, napravljena da miriše na kašmir. Također ćete pronaći dodatak ambroxa, koji oponaša topao, slatki miris jantara.


Miris se samo nadovezuje na ono što je već djelovalo, a ne stvara nešto sasvim novo. Često su bazne note ono što stvara dugotrajnost mirisa, a dodavanje kašmerana daje mu plišaniju teksturu, a ambroksa toplu, meku slatkoću. Oni su ono što pomaže da se ova verzija Clouda podigne na sljedeću razinu.