Prirodno sredstvo

Što je to Macerat 13 Lautus i protiv čega se uspješno bori?

Life

FOTO: PR

FOTO: PR

Prirodan, učinkovit i blag proizvod protiv parazita koji su prema doktorici Huldi Clark među glavnim uzročnicima mnogih bolestiO zdravlju je važno brinuti bez obzira na godišnje doba. Većina ljudi se najviše na zdravlje fokusira zimi. Moguće radi osjećaja hladnoće, češćih prehlada, nedostatka sunca i sl. Ali naravno, to je potrebno mijenjati, jer naše tijelo i organizam zahtijevaju brigu i pažnju tokom cijele godine. Bitno je da je ono što unosimo u sebe i na sebe – provjereno i prirodno.


Matičnjak se već neko vrijeme izdvaja svojim asortimanom, filozofijom ali i smjelom jednostavnošću, koja je prvenstveno osvojila i mnogobrojne mame, a mame znaju najbolje, pogotovo kada su u pitanju njihovi mališani. U svojoj bogatoj i ljekovitoj ponudi, svatko može pronaći nešto za svoje bližnje i sebe. Važno je steći naviku konzumiranja onoga što organizmu čini dobro i ne zaboravljati na to.


U prirodi možemo pronaći sve što je potrebno našem zdravlju. Da bi se efikasno koristile u ljekovite svrhe, biljke moraju rasti na zemlji bez kemije i metala. Tako nastaje sve u Matičnjaku, a tim iz Matičnjaka vas poziva da istražite parazite. Ukoliko osjećate stalnu prisutnost slabosti, apatije, znakove depresije i kroničnog umora, nadutost i bolove u trbuhu, razdražljivost, nesanicu, moguće je da ste razvili neku vrstu parazita u organizmu bez da ste toga svjesni – jer oni su svuda oko nas, kao i u našem organizmu.
Nemilosrdni su osvajači svega na što naiđu njihova potreba za uvećavanjem i razmnožavanjem je neutaživa te uvijek ide na tuđi račun. Razvijajući se u organizmu stvaraju golemi nered i štetu, a pritom slabe imunitet i doprinose razvoju kroničnih oboljenja.Macerat 13 Lautus u ulju oraha, savršen je saveznik u borbi protiv parazita. Pelin, klinčić i crni orah macerirani u 100% hladno prešanom ulju oraha, daju proizvod koji je prije svega nježan i djelotvoran.


Pelin je biljka koja je izrazito moćna kada su u pitanju paraziti, a crni orah se već stoljećima koristi protiv gljivica i parazita koji uzrokuju bolesti kože. Orahovo ulje sadrži visoku biološku vrijednost (visok sadržaj polinezasićenih masnih kiselina), stoga snižava kolesterol i trigliceride te povoljno djeluje na mozak i štitnu žlijezdu. Što se tiče klinčića, riječ je o jedinstvenoj biljci koja sadrži eugenol (najmoćniju anti-mikrobnu tvar), koja ubija protozoe (najsitnije oblike organizama) i jedino je prirodno sredstvo koje uništava jajašca parazita.


Sve proizvode možete pronaći u specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane, u svim boljim ljekarnama, a kompletan asortiman Matičnjaka možete pronaći u Fitzona centru u Zagrebu. Za one sklonije online kupnji, sve proizvode potražite na webshopu Matičnjaka klikom ovdje , gdje možete pronaći detaljnije informacije o ovim hrvatskim proizvodima.