Kada odlazak liječniku krene u krivom smjeru

Pucao u liječnika jer je tijekom pregleda prostate doživio orgazam

Life

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

U SAD-u se dogodio nevjerojatan napad na liječnika koji je obavlja svoju dužnostNaslov slobodno možemo opisati kao poprilično bizaran, skoro kao izmišljotinu iz neke jeftine liječničke sapunice koja se po stoti put ponavlja na manje popularnom televizijskom kanalu.


Nažalost, naslov nije izmišljen niti je preuzet iz nekog scenarija. U Jacksonvilleu u Sjedinjenim Američkim Državama je pacijent pucao u urologa jer je tijekom pregleda doživio orgazam. 


Dr. Smith je urolog preko 30 godina te redovito obavlja preglede prostate. Da pojedini pacijenti znaju doživjeti tijekom tog pregleda orgazam nije novost i to ubraja posve normalnu pojavu svog posla.
Kao normalnu prirodnu pojavu to nije doživio njegov 56-godišnji pacijent Milo Johanson kojeg je orgazam toliko izbacio iz takta da je pištoljem dva puta pucao u nesretnog liječnika.


Kako prenosi Bok Daily, liječnik je srećom napad preživio te se u međuvremenu posve oporavio. Od njegovog napadača nema ni traga ni glasa, a policija vjeruje kako je pobjegao u inozemstvo. 


FOTO: Unsplash
Liječnik je objasnio kako se orgazam zna dogoditi tijekom pregleda prostate


Za Bok Daily je Dr. Smith objasnio kako je prostata muška G točka koja je veoma osjetljiva te na dodire i podražaja zna reagirati orgazmom. Liječniku je jasno da je dotična pojava bila iznenađujuća za nasilnog pacijenta koji orgazam odmah povezuje sa seksualnim osjećajima.


Objasnio je kako je pacijent postao agresivan te je od Dr. Smitha tražio da se ispriča i govori “No homo”. 


Liječnik je probao sve kako bi pacijenta smirio te mu objasnio kako je doživljeni orgazam posve normalna reakcija muškog tijela, no Johanson je izvadio pištolje te dva puta pucao u liječnika. 


Djevojka napadača je izjavila kako ju je dečko nazvao i samo izjavio “Hasta la vista” te se nakon toga nije javio. Za medije je objasnila kako je svjesna da Johanson mrzi homoseksualce, no da je iznenađena njegovim ponašanjem.


Asistentica napadača potvrdila je kako je Johanson homofob koji je znao komentirati da bi ubio muškarca koji bi ga dotaknuo ili ga zavodio. Policija još traga za napadačem protiv kojeg je podignuta optužnica.