Vrlo nezgodno

Užasno iskustvo: Tinejdžer sjedio na zahodu kada ga je za penis ugrizao – piton

S.M.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Mladića je smirila njegova mama, Sutapath, prije nego li je došla hitna koja ga je odvela u obližnju bolnicu.Siraphop Masukarat (18) obavljao je nuždu i gledao videosnimke na svom mobitelu. Odjednom je osjetio oštru i probadajući bol na jednom od najgorih mogućih mjesta na svome tijelu.


Nakon što se pomaknuo, ovaj je student u zahodskoj školjci ugledao pitona koji se zubima držao za vrh – njegovog penisa.


Masukarat je vratima zahoda odalamio pitona ne bi li pustio njegov penis. Nesretni je student istrčao iz kupaonice s trapericama oko gležnjeva i ostavio zmiju da se vrati natrag otkuda je i izašla.
Mladića je smirila njegova mama, Sutapath, prije nego li je došla hitna koja ga je odvela u obližnju bolnicu.


“Gledao sam videosnimke na mobitelu kada sam osjetio bol u penisu. Vidio sam da me zmija grize za genitalije. Ostao sam u šoku i podignuo se, što je povuklo i zmiju za mnom. Istrčao sam iz kupaonice i odalamio ju tako što sam zatvorio vrata.


Doktor kaže da će mi penis uskoro biti u potpuno normalnoj funkciji”, kaže student, a prenosi LADBible.


Kada je u njegovu kuću došla ekipa stručnjaka, piton je još uvijek vrebao iz zahodske školjke. Srećom, uhvatili su ga i pustili u divljinu.


Sutapath kaže da je još u šoku zbog incidenta i nagađa da je zmija možda ušla kroz odvod spojen na školjku.


“Znam da je zmija ozlijedila moga sina, ali olakšavajuće je znati da piton nije bio otrovan. Da je ovo bila kobra, bio bi mrtav. 


Bit će prestrašen svaki put kada ode na zahod, ali dobro se oporavlja u bolnici. Zahvalna sam volonterima koji su uhvatili zmiju”, kazala je mladićeva majka Sutapath.