Vrlo originalno

Majstorska osveta zbog prijevare uz paket i poruku: “Tri dana sam plakala zbog tebe, sada je tvoj red”

S.M.

Osveta/iStock

Osveta/iStock

Osveta se servira hladna.Kineski mediji su nedavno izvijestili o bizarnom slučaju žene slomljenog srca koja se osvetila svom bivšem dečku. Oddity Central prenosi da se sirota djevojka osvetila tako što je poslala tonu luka na njegov kućni prag uz poruku da “plače koliko je ona plakala”.


Za većinu kineskih parova, 20. svibanj je vrlo poseban dan ravan Valentinovu koji se obilježava na zapadu. No, za tužnu djevojku koja je nedavno uhvatila dečka koji ju vara, taj je dan bio sve samo ne poseban.


Poznata tek pod imenom “gospođica Zhao” iz provincije Shandong, mlada je djevojka navodno pretražila mobitel svoga dečka i šokirala se kada je vidjela da se dopisivao s drugim djevojkama i već ju prevario.
Vrlo je teško podnijela ovako grozno otkriće pa je prekinula s njime i tri dana provela tugujući. U međuvremenu, njezin se bivši odlično zabavljao što je, razumljivo, nju još više rastužilo.


Nakon što je doznala da njezin bivši dečko nije pustio niti suzu za njom već uživa u životu poslije nje, Zhao je osmislila majstorski plan osvete. Naručila je tonu luka preko interneta i dostavila je ravno pred njegova vrata uz poruku: “Tri dana sam plakala zbog tebe, sada je tvoj red.”


Oddity Central prenosi da je dostavljač ručno istovario na desetke vrećica kapule te nakon pothvata zaključio: “Ako se on ne rasplače, ja ću!”


Kada se bivši dečko vratio kući i pronašao vrećice kraj vrata, miris kapule se već proširio čitavom zgradom, što su potvrdili njegovi susjedi. “Ne znam jel’ plakao ili ne, ali mene je ugušio smrad. Sada cijela zgrada smrdi na kapulu”, kazao je jedan od susjeda.