Život piše lude scenarije

Totalno nevjerojatna priča: Htio ju je ubiti, a na kraju su se zaručili u sudnici

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Poput lošeg filma, u njemačkoj sudnici se odvila prava dramaPostoje one priče koje su u pravom smislu riječi nevjerojatne i zvuče poput filma B produkcije koji se emitira u kasnim noćnim satima na televiziji.


Priča je toliko loša da nitko zapravo ne želi gledati taj scenarij jer je, ni manje ni više, posve nerealan. S druge strane imamo stvarni život koji često “piše” još nevjerojatnije scenarije. Njemački Focus prenosi jednu takvu priču u kojoj je Andreas S. optužen za pokušaj ubojstva Katharine B., a u sudnici umjesto da žrtva pruži iskaz protiv napadača ovaj neobičan par se, vjerovali ili ne, zaručio. 


Na sudu u Bonnu se našao 47-godišnji Andreas S. koji je optužen za pokušaj ubojstva i nanošenja opasnih ozljeda. Napao je svoju djevojku Katharinu B. krajem veljače ove godine te joj nanio opasne ozljede glave te je gušio. Motiv napada je ljubomora na bivšeg muža djevojke. Kako mediji prenose, 35-godišnja žrtva se uspjela obraniti te je pozvala pomoć. Napadač je u tom trenutku pobjegao, a u međuvremenu je protiv njega podignuta optužnica. 
Na sudu je žrtva trebala dati iskaz protiv napadača, no prije nego ju je sudac mogao ispitati, odvjetnik optuženog zatražio je riječ. Andreas S. je u tom trenutku u sudnici zaprosio svoju djevojku koja je na njegov upit odgovorila pozitivno. Katharina B. nije htjela svjedočiti protiv optuženog, a uz to je objasnila kako je trudna s optuženikom. Na temelju toga može odbiti svjedočenje te je uz to zatražila i dozvolu za posjet u zatvoru. 


Kako Focus prenosi, Katharina već ima troje djece, a jedno od njih je i od napadača, odnosno njenog nasilnog zaručnika. Njena starija sestra je za njemačke medije objasnila kako je njena majka trudna te je zbog toga vjerojatno oprostila napadaču.


Bez obzira na promjenu situacije, Andreas S. mora odslužiti kaznu za počinjeno kazneno djelo. Inače je i prije poznat policiji po nasilnom ponašanju iz 2012. kada je također teško ozlijedio tadašnju djevojku.