Pojačajte užitak

Još tražite svoj najbolji orgazam ikad? Zvuči kao šala, ali od toga vas dijeli samo jedna jedina – riječ

S.M.

Foto iStock

Foto iStock

Tko kaže da se viralni savjeti s društvenih mreža ne mogu itekako dobro iskoristiti?Društvene mreže su prepune fantastičnih savjeta korisnika koji su pronašli jednostavne trikove za postizanje cilja. Bilo da tražite kako najbrže očistiti pećnicu, kako napraviti kolač s jednim sastojkom ili kako postići savršene kovrče, naići ćete na mnoštvo korisnih savjeta koje ćete lako moći isprobati i uvjeriti se funkcioniraju li zaista.


Ne čudi zato da se redovito pojavljuju i savjeti za seks odnosno savjeti o tome kako žena može postići orgazam. Žene diljem svijeta otkrile su ultimativni trik za postizanje najboljeg orgazma i to u pozi kaubojke.


(Znate onu, kada je žena gore?)
Za savršen orgazam potrebno je slovkati riječ “kokos”. Kako? Tako da svojim pokretima simulirate sva slova ove riječi.


Ako mislite da je riječ o nekoj šali, vjerojatno ćete biti sumnjičavi sve dok napokon ne posustanete pa i sami ne isprobate trik.


Zašto baš kokos?


Kokos ili u originalnom članku Cosmopolitana “coconut” vrlo je jednostavna riječ za zapamtiti i slovkati. Koristeći bokove da bi slovkali riječ dok ste u pozi kaubojke, zahtjeva od vas određeni uzorak kretanja zbog kojeg ćete se osjećati fantastično.


“Što više pokreta uključite u ovu pozu, to ćete stvoriti više kompleksnosti koja će stimulirati vas i vašeg partnera”, kazala je seksologinja, dr. Carol Queen.


Dodaje i da slovkanje riječi u tom trenutku vašu pažnju usmjerava prema željenom cilju i pritom ju odmiče od nesigurnosti koje možda u tom trenutku osjećate. Nećete se osjećati nervozno i izloženo jer ćete svome umu dati nešto o čemu će misliti.


Zamislite sada, koliko još riječi postoji koje možete oblikovati? Ako brzo prerastete “kokos”, isprobajte, recimo, otorinolaringologija. Ograničenja nema, a što više pokreta – to bolje. Uživajte!