Bili smo na otvorenju

Shoetique je doveo sportski luksuz u Rijeku i oduševio brojne sportaše i osobe iz javnog života

Foto: Promo

Foto: Promo

Igrači NK Rijeka Ivan Smolčić, Niko Janković, Toni Fruk te trener Željko Sopić i pomoćni trener Radomir Đalović, nisu krili oduševljenje

Osma poslovnica Shoetiquea otvorena je u Tower Centru Rijeka. Sportski luksuz, uz prepoznatljiv interijer koji odiše elegancijom i jedinstvenošću, privukao je brojne poznate, a otvorenje je uz dobru atmosferu i brojne osobe iz javnog i sportskog života, pratila odlična glazba, hrana i piće dobrodošlice. 

  Dečki nisu krili oduševljenje


Igrači NK Rijeka Ivan Smolčić, Niko Janković, Toni Fruk te trener Željko Sopić i pomoćni trener Radomir Đalović, nisu krili oduševljenje što je u njihov grad konačno stigao brend nogometne modne ikone Cruyff


Kažu kako sad znaju gdje će ubuduće shoppingirati, te kako sljedeći put dovode i ostatak momčadi koji jučer nije mogao doći zbog drugih obveza ili ozljeda kao što je reprezentativac Marko Pjaca.


Višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff


Shoetique je poznati brend sportske luksuzne odjeće koji uskoro puni okruglih 10 godina od svog prvog otvorenja dućana u poznatoj zagrebačkoj Masarykovoj ulici. 


Jedna od najvećih posebnosti ovog brenda je višegodišnja suradnja s nizozemskim brendom Cruyff  kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff.


Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.


Brandovi u ponudi: Cruyff, Mercer, Ghoud, Off The Pitch, L’ascolana, Benjamin Berner, I Clip, Jason Markk, 47, Goorin Bros te mnogi drugi. 


Nogometašima, za koje je opće poznato da su jedni od glavnih ambasadora ovog brenda, pridružile su se i druge javne osobe koje su svojim dolaskom podržali otvorenje novog dućana u Rijeci. Elvis Brajković


Ivan Tokić

Antonio Krištofić


Iva Matovina


Damir Kedžo

Black Friday

“Riječani i Riječanke, ovaj vikend idealna je prilika da si sportski luksuz priuštite uz 30% popusta povodom Black Friday akcije.  Pronađite nas na drugom katu Tower Centra Rijeka.


Veselimo se svakom novom kupcu koji će uživati noseći naše brendove riječkim ulicama”, poručuju iz Shoetiquea.