Skratite vruće dane

Seks pod tušem je sjajna zabava, ali ovo su pravila kojih se morate pridržavati

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Kako bi obje strane u potpunosti uživale, važno je pripremiti se kako spada.Privatnost, toplina, ali istovremeno osvježenje, golotinja — tuš odiše seksepilnošću. Ali seks pod tušem može biti malo izazovniji nego što se čini u filmovima. S toplom, tekućom vodom u kombinaciji tijela skliskih od sapuna, a tu su i skliske pločice…


Stvari mogu vrlo brzo postati neuredne. Srećom, postoji više od nekoliko načina da uključite tuširanje u svoj seksualni život.


Naravno, ključ za sjajan seksualni život je komunikacija. Ako želite isprobati seks pod tušem sa svojom boljom polovicom, prvo morate znati seksualne sklonosti i „nesklonosti“ druge strane.
Krenite s razgovorom o njihovim omiljenim načinima da ih se dotakne, a zatim prijeđite u fantazije o kojima će možda dodatno zagrijati razgovor.Prakticiranje sigurnog seksa također je od najveće važnosti. Seks pod tušem nosi svoje rizike i može biti fizički zahtjevniji od seksa u spavaćoj sobi. Zato vam otkrivamo što treba, ali i ne treba za seks pod tušem!


Koristite lubrikant, jer voda zapravo može uzrokovati neugodnije trenje. Začinite stvari uz lubrikant na bazi kokosovog ulja ili silikona kako bi stvari glatko klizile.


Za bolje prianjanje i stabilnost koristite neklizajući otirač. Lubrikanti i voda su skliska mješavina, stoga vodite računa o glatkim površinama i imajte nešto čvrsto za što ćete se uhvatiti. Također, nije na odmet da pripremite ručnik za sušenje ruku i stopala radi boljeg prianjanja.


Nemojte koristiti slavine, šipke za ručnike, slavine i posude za sapun kao postolje za noge ili za podupiranje svoje tjelesne težine, jer se mogu odvojiti od zida što može dovesti do dosta opasnih nezgoda.Iskoristite klupicu ispod tuša kako biste održali ravnotežu. Međutim, svakako se malo istegnite prije nego što počnete. Podizanje noge moglo bi vas dovesti u pravi položaj za užitak, ali užitak bi mogao vrlo brzo nestati ako se pojavi grč.


Iskoristite vodootpornu seksualnu igračku kada želite dodati još jedan element zabavi.


Za kraj, ne zaboravite se zaista oprati kad završite, pogotovo ako idete u spavaću sobu na drugu rundu.