Princess i Pixie

Počela je plakati, a reakcija njezinih pasa svima je otopila srca

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

U pitanju je TikTok izazov koji potiče vlasnike psa da snime svoje ljubimce u pojedinim situacijama. Ne kaže se bez razloga da je pas čovjekov najbolji prijatelj. Svatko tko ima psa zna koliko su lojalni pratitelji te da točno osjećaju kroz što sve prolazimo. Upravo to pokazuje i jedan TikTok video koji je u kratkom roku postao viralan. 


Korisnica te društvene mreže, t.dot.asha, podijelila je video na kojem se vide njena dva čupavca Princess i Pixie. Video pokazuje njihovu neodoljivu reakciju na plakanje. 


Vlasnica je htjela provjeriti kako će reagirati njeni psi te je na mobitelu pustila zvuk plakanja pa glumila da i ona plače uz puštene zvukove.
U pitanju je TikTok izazov koji potiče vlasnike psa da snime svoje ljubimce u pojedinim situacijama. 


@t.dot.asha


Maybe they do love me… 😂 #fyp


♬ original sound – Grow Up To Be Kind


Psi su se igrali, no u trenutku kada su čuli da vlasnica “plače” odmah su prestali s onime čime su se bavili. Bez razmišljanja su pojurili prema njoj kako bi provjerili je li dobro. 


Video je izazvao mnogobrojne reakcije, a dio korisnika je komentiralo kako “uistinu ne zaslužujemo pse”. Ako i sami imate kućnog ljubimca, provjerite kako bi vaš čupavac reagirao u istoj situaciji.