Lepršava elegancija

Znamo kako nositi slip haljine, a da ne izgledate kao da ste se spremili za spavanje

Lucija Sučić

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Problem koji se kod ovog outfita često javlja je taj da čitav look djeluje previše "kućni"

Slip haljine bile su veoma popularne ’90.-ih, a prije nekoliko godina vratile su se na velika vrata te se čini kako ne planiraju otići tako skoro.


Problemčić koji se često javlja u kontekstu slip haljina je kako ih nositi, a da čitav look ipak ne bude previše kućni i casual. No vjerujte nam na riječ kada kažemo da nije tako teško – sve što je potrebno je malo inspiracije i razmišljanja van okvira.


Obično kada razmišljamo o slip haljinama pomislimo na ljetne outfite, no jeste li ikada razmišljali o kombinaciji slip haljine i dolčevite? Možete ih nositi u gotovo bilo kojoj prilici, i to tijekom čitave godine. Inspirirajte se u nastavku teksta!


Bijele tenisice uvijek su dobar odabirZa casual look sve što je potrebno je jedan par bijelih tenisica koji će uz slip haljinu činiti bazu outfita. Ovisno o diktatu temperatura, gore nabacite blejzer, džemper ili laganiju jaknu!


Džemper kao neobičan, ali odličan odabirSlip haljina odlično se uparuje sa džemperima, a budući da ih još uvijek nismo bacili u naftalin, idealno je vrijeme za poigrati se sa kombinacijama lepršavih haljinica i toplih vesti.


Uz košulju postignite uredski lookAko se bojite hoće li vaša slip haljina izgledati preopušteno u uredskom okruženju, ispod ju nadopunite s omiljenom košuljom i problem riješen!


Uz potpetice za večernji lookVećina slip haljina same po sebi izgledaju otmjeno i primjereno večernjim zabavama, tako da za ovu prigodu nije potrebno puno razmišljati, već na noge obucite potpetice, uparite look sa manjom torbicom i spremni ste za izlazak!