Uvijek izazivaju

Pripazite se ova 3 horoskopska znaka, vječito su usred neke drame

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Kanye, Trump i Meghan Markle zodijaka

Zasigurno znate barem jednu osobu u bližem ili, nadamo se, širem društvu, koja voli ogovarati, pritisnuti tu i tamo nečiji gumb i zakuhati dobru staru dramu jer kao da žive od toga. Možda je za to kriv njihov horoskopski znak i vladajući planet zbog kojih im je dan jednostavno dosadan ako nije imao niti jedan dramatični trenutak.


Koja su tri horoskopska znaka uvijek usred drame koju nerijetko i sami stvore, provjerite u nastavku.


Blizanac


Ovim znakom vlada Merkur, planet kojemu je ogovaranje i zakuhavanje drame poput jutarnje tjelovježbe, a energija Blizanca rođena je za to. Ljudi rođeni u ovom znaku imaju neopisivu želju da prelaze granice, iskušavaju sreću i stvaraju kaotičan lanac događaja samo da bi ubili vrijeme.


Znak je to koji voli biti u ulozi đavoljeg odvjetnika i provocirati sve oko sebe.


Takav arhetip ponašanja i provokacije vidljiv je u slavnim Blizancima kao što su Prince, Che Guevara i Cornel West.


Poput drugih slavnih Blizanaca, Kanyea Westa i Donada Trumpa, i vaš će Blizanac zakuhati dramu iz čiste dosade, samo da bi se razgovor nastavio, pogotovo ako je živahan, napet i u potpunom kolapsu.


Lav


Sa suncem na svojoj strani, sjajem u očima i pretjeranom potrebom da budu validirani, Lavovi predstavljaju vječnu želju svog unutarnjeg djeteta. Na zemlju su poslani da stvaraju, provociraju i igraju se, a imaju svoju “energiju velike mačke”, neovisno o tome hvataju li plijen (ili glasine) ili se bore protiv moći.


Lavovi će stvoriti kaos samo da ostanu relevantni, a u stanju su napraviti novi svjetski poredak u kojemu će oni biti na prvom mjestu.


Slične karakteristike imaju slavni Lavovi poput Meghan Markle i Madonne.


Vodenjak


Vodenjak će svoju dramu stvoriti tako da prvo nešto iznese na vidjelo, onda to kompletno sruši i zapali, a potom od nule izgradi nešto puno bolje.


Zbog općeg manjka emotivnog ulaganja i fiksirane posvećenosti transparentnosti, Vodenjaci će gledati kako se najveća drama raspliće bez da ih uopće imalo pogodi, piše NYP.