Zemljani tonovi na plažama

Poznate influencerice ovog ljeta ne izlaze iz takozvanog earth bikinija

Mija Dropuljić

FOTO: IG@Bella Hadid

FOTO: [email protected] Hadid

Svakog ljeta se pojedini model ili boja kupaćeg kostima profilira i postane najtraženiji modelLjeto je u punom jeku i čini se kako su svi, bez obzira na izostanak nekih daljnjih putovanja zbog pandemije koronavirusa, na godišnjem odmoru i uživaju na plažama. Brojne zvijezde i influencerice redovito dijele fotografije sa svog ljetovanja – i odmah na prvi pogled je vidljiv jedan trend kada su badiću u pitanju. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Alexa Chung (@alexachung)Ovo puta u pitanju nije poseban model bikinija nego boja, točnije cijeli spektar zemljanih tonova dominira plažama diljem svijeta. Ova boja vlada Instagramom!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Ne iznenađuje popularnost ove boje jer ona izvrsno pristaje uz naš ton boje, a uz to kako tamnimo dodatno ističe preplanulu put na plaži. Alexa Chung, Caro Daur i Bella Hadid su samo neke od poznatih dama koje ovog ljeta obožavaju zemljane tonove. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)Početkom ljeta smo pričali i o takozvanom “zgužvanom” bikiniju koji pozornost plijeni svojim nabranim materijalom. Brojne trendseterice su kombinirale ova dva tjedna u jedan i predstavile ultimativni bikini trend ovog ljeta – nabrani badić u zemljanim tonovima.