Što je IN?

Ovo su vodeći make up trendovi za nadolazeću zimu

Mija Dropuljić

Foto: iStock, IG @dovecameron

Foto: iStock, IG @dovecameron

Zemljani tonovi, crvene usne i šljokice dominiraju društvenim mrežamaSvako novo godišnje doba sa sobom nosi i nove make up trendove. Provjerili što je popularno na društvenim mrežama i koji make up obožavaju vodeće beauty influencerice. 


Zimi tonovi postaju zagasitiji, dojam glamurozniji i rado ćemo kreirati blagdanske lookove. 


Smeđi tonovi


Bilo da je u pitanju karamela, mokka ili tamna nijansa – smeđi tonovi vladaju ove zime i dolaze u svim bojama i oblicima. Bilo da volite mat ili sjajne nijanse, ove zime nećete pogriješiti sa smeđom bojom na očima, li i na usnicama.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Shay Mitchell (@shaymitchell)

XXL trepavice


Zbog pandemije koronavirusa oči su stavljene u fokus, a s njima su trepavice postale veće i izražene. Postići ih možete nadogradnjom ili nanošenjem umjetnih trepavica prilikom kreiranja make up looka.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DOVE (@dovecameron)Crvene usne


Što se više približava blagdansko ozračje, to više posežemo za crvenim komadima, a na ovu boju nije imuna ni šminka. Crvene usne su zimi uvijek popularne, a svi znamo kako ta boja nikad ne izlazi iz mode. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)Šljokice


Što je zima bez šljokica! To se posebno odnosi na sjenila za oči koja imaju u svom sastavu šljokice. Šminka na očima sjajna i upečatljiva. Naravno, šljokice možete koristiti i prilikom kreiranja manikura, a kako dodate još i crvenu boju, imate pravi zimski look. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Makeup 💄 (@makeupsparky)