Zvijezde interneta

Ovo pseće prijateljstvo topi srca diljem interneta: ‘Moraju postati likovi iz dječjih knjiga’

Mija Dropuljić

FOTO: IG@harry_und_paul

FOTO: [email protected]_und_paul

Različitosti se privlače

Kada par prijatelja plijeni pozornost različitim izgledom, teško je ostati ravnodušan. Ova dva psa ne samo da se ističu zbog svojih vrlo različitih veličina, već njihov vlasnik također zna kako staviti jednog od njih u središte pozornosti vrlo cool retro stilovima.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harry_und_paulO kome se zapravo radi? Upoznajte Harrya i Paula, nerazdvojne prijatelje iz Njemačke. Harry je manji četveronožni prijatelj, talijanski hrt, najmanja od svih pasmina hrtova. A Paul je njegov veliki prijatelj. A kad kažemo veliki, stvarno to i mislimo. Radi se o pasmini škotski jelenski hrt, impozantnog stasa.


Oba ljubimca stara su četiri godine te svoj veseli život žive u Bavarskoj. Zahvaljujući svom profilu na Instagramu, privlače mnoge pozitivne reakcije i komentare.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harry_und_paulPogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @harry_und_paulTako jedna pratiteljica izjavljuje kako vidjeti ih čini svaki dan boljim. “Sada imam sretno srce”, dodaje oduševljena obožavateljica.


Drugi fan čak predlaže: “Moraju postati likovi iz dječjih knjiga”, što i ne čudi jer zaista izgledaju kao savršen par glavnih junaka koji se upuštaju u razne pustolovine. Neki ih već vide kao filmske zvijezde. Hoće li Harry i Paul uskoro u Hollywood ne znamo, ali na Instagramu već su prave zvijezde.