#roadtrip

Ovi su horoskopski znakovi najbolji partneri za putovanje: Tko pjeva u vožnji, a tko pamti cestu?

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Prepustite volan Ovnu, a navigaciju Djevici i spremni ste za super putovanje.Svaki horoskopski znak ima zaštitni znak po kojem je nadaleko poznat. Kada je riječ o putovanjima, neki su znakovi jednostavno rođeni za duge ceste i pjevanje uz radio, dok drugima ideja o izletu pada malo teže. The Travel je izdvojio nekoliko horoskopskih znakova koji čine idealne partnere za nove avanture, a to su redom Djevica, Strijelac, Ribe, Ovan i Vaga.


Djevica rješava probleme


Svatko tko kreće na putovanje, kraj sebe bi morao imati Djevicu, pogotovo u slučaju kada put zahtjeva navigaciju i planiranje.


Ne samo da će Djevica na kartama označiti svako mjesto koje treba posjetiti, benzinske postaje i najbolje gastro kutke, već će uskočiti u akciju i riješiti svaki problem koji vam se nađe na putu.
Pukla guma? Djevica ju zna promijeniti. Ispraznile se baterije? Djevica ima kabele i za auto i prijenosne punjače za sve mobitele. Za svaki slučaj.via GIPHY


Strijelci kao prirodni pustolovi


Strijelac je prirodno zainteresiran za život i sva iskustva koja može iskusiti. Najsretniji su tijekom putovanja jer im je užasno uzbudljivo vidjeti nova mjesta i zaustavljati se po putu.


Obično je baš Strijelac osoba u društvu koja čitavu ekipu nagovara da isproba nešto novo i “skrene lijevo umjesto desno”. Prirodno će slijediti tragove avanture i neće se obazirati na GPS (zato vam i treba Djevica).


Odani su i vrlo posvećeni svemu, što znači da se neće samo oni zabavljati na putu već čitava ekipa.via GIPHY


Kreativna snaga Riba


Možda nisu najbolji navigatori, ali zato su jako kreativni kada je riječ o pobjeđivanju dosade tijekom vožnje. Bilo da se radi o izmišljanju igara koje se mogu igrati u autu bez da se ugrozi ičija sigurnost, Ribe su odgovorne i za super glazbenu playlistu uz koju će svi pjevati.


Njihova prirodna intuicija i urođena dobrota, čini ih odličnim prijateljima i fantastičnim suputnicima jer će i na playlistu staviti glazbene hitove za sve.via GIPHY


Vozač Ovan


Ovan je vatreni znak do svoje srži pa će vjerojatno biti prvi na listi popisa vozača na putovanju. Prirodno su svadljivi u vožnji, ali su i veliki zaštitnici pa će vrlo brzo naći neke kraće rute.


Mogu biti nestrpljivi, ali njihove moćne odluke znače razliku između čekanja u koloni i izlaska na prvom neobičnom skretanju na kojeg naiđu.


Njihova energija ih čini i odličnim vozačima po noći pa će vjerojatno ohrabrivati sve da se odmore i naspavaju, dok on sigurno upravlja volanom.via GIPHY


Vaga s misijom pomirenja


Možda su malo neodlučne, ali zato su mirni putnici. Njihov umirujući razgovor i manjak stresa kada je netko drugi za volanom, učinit će putovanje vrlo ugodnim.


Prvi su koji će iz torbe izvući fine grickalice i vjerojatno jedini koji su sretni kada su zaduženi za njih – jer uvijek odaberu najbolje putne snackove.


Njihova briga za druge čini ih super partnerima za putovanje, a potrudit će se da se svi osjećaju sretno.


Nikako im ne treba ostavljati odluke o tome gdje se ide, ali zadovoljno će pristati na bilo koju odluku i opustiti se.via GIPHY