Ljeto je u gradu

Ne dozvolite vrućini da vam pokvari užitak: Ove 3 seks poze su najbolje na visokim temperaturama

Life

Foto: iStock

Foto: iStock

Gola tijela, znoj, kosa koja se lijepi i druge nuspojave seksa na trideset stupnjeva.

Mnogima koji ne podnose visoke temperature ljetni seks predstavlja pravi izazov. Gola tijela, znoj, kosa koja se lijepi i druge nuspojave seksa na visokim temperaturama dovoljni su razlozi da se u vrućoj sezoni odvojite od svoga partnera ili partnerice.


Ali, postoji rješenje u obliku tri seks poze koje su idealne za ljeto i zbog kojih nećete imati nikakvih problema već samo mnoštvo užitaka.


Nema na čemu.


Poza “zen”


Kao što joj i samo ime govori, poza “zen”  je stvorena za lagani i nježni početak koji će vam sačuvati energiju za veliki sretni svršetak. Dizajnirana je kao pozicija pred sami orgazam tijekom koje ćete vi i vaš partner usporiti i okrenuti se bočno jedno prema drugome. Isprepletenih nogu i spojenih prsa, poza je stvorena za fantastičnu predigru uz nimalo znoja.


Poza “X”


Idealna za vruće dane jer nećete biti toliko blizu vašem partneru koji bi u ovoj pozi trebao sjesti raširenih nogu. Partnerica je u suprotnoj poziciji u kojoj leži s nogama u drugom smjeru, a pritom se za ravnotežu može uhvatiti za noge svoga partnera.


Poza “žlice”


Poza žlice traži minimalni napor što je ujedno i san snova svakog ljetnog seksa. Stavite se u položaj da su vam koljena lagano savijena, a stražnjicu okrenite prema partneru. Poza je idealna i zato što su vašem partneru slobodne ruke za… pa za sve što poželite 🙂