Slika od tisuću riječi

Ova mama više ne želi povisivati ton. Osmislila je genijalno rješenje za neposlušne klince

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Njezina je ideja odmah postala hit kod ostalih roditelja koji su ostavili na stotine komentara ispod objave.Jedna je domišljata mama osmislila genijalan način kako da djeci naglasi kada nešto nije u redu i to bez da otvara usta.


Na stranici “Mum Junkie” na Facebooku jedna je mama otkrila da joj je dosadilo povisivati svoj ton na djecu te da se umorila od vlastitoga glasa. U pokušaju da osigura svojoj djeci način na koji će im objasniti da nešto treba napraviti, odlučila je iskoristiti svoje crtačke sposobnosti.


Ova mama sada ostavlja papire s ljutitim licem kraj dokaza koji pokazuju da njezina djeca nisu napravila ono što su trebala.
Bilo da se radi o ostavljenim prljavim čarapama, istrošenim rolama toaletnog papira koja nisu u kanti za smeće ili smeća po kauču, djeca dobivaju “opasku” da to nije u redu, bez usmene kritike.


“Dosta vam je slušanja vlastitoga glasa? Ovo je moja nova strategija”, napisala je mama na Facebooku, a prenosi The Sun.


Njezina je ideja odmah postala hit kod ostalih roditelja koji su ostavili na stotine komentara ispod objave.


“Mogla bih ovo iskoristiti na svojoj odrasloj djeci koja ne znaju čistiti za sobom” i “Sviđa mi se ovo. Mislim da ću i ja početi tako”, napisale su dvije mame ispod objave.


Treća je mama u komentaru označila svog partnera pa zaključila: “Moramo ovo isprobati s našom djecom! Iako, bojim se da ćemo većinu vremena potrošiti na ostavljanje crteža po kući.”