Ellie Cunningham

Otišla na operaciju, a probudila se šokirana: “Zabunom su mi slijepili guzove!”

S.M.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Cunningham ima Crohnovu bolest i stomovu vrećicu, zbog čega je odlučila otići na operaciju uklanjanja anusa, rektuma i slijepog crijeva.Ellie Cunningham je na društvenim mrežama objavila bizaran slučaj operacije nakon kojeg je ostala slijepljenih guzova.


Cunningham ima Crohnovu bolest i stomovu vrećicu, zbog čega je odlučila otići na operaciju uklanjanja anusa, rektuma i slijepog crijeva. U videosnimci koja je pregledana više od milijun puta, objasnila je što joj se dogodilo.


“Otišla sam na operaciju znajući da je kirurg nevjerojatan i vrlo iskusan. Ujutro sam se probudila i shvatila da mi je slijepio guzove”, kazala je u videu, predstavivši situaciju humorističnom.
U komentarima je objasnila što se dogodilo.


“Da razjasnim. Kirurg je koristio medicinsko ljepilo da bi mi šavovi nakon operacije bili sigurni. Zabunom je iskoristio previše ljepila i tako mi slijepio guzove”, napisala je.


Unatoč njezinoj otvorenosti i iskrenosti, mnogi su je pitali zašto takve stvari dijeli s javnosti. “Da sam htjela da ovo ostane privatno, ostalo bi. Ovo je jako smiješno, a moje videosnimke o sindromu iritabilnih crijeva podižu svjesnost o tome i pomažu drugima u sličnim situacijama”, odgovorila je.


Bilo je i onih koji su se divili njezinoj otvorenosti, pozitivnosti i hrabrosti pa su je u komentarima pohvalili.


Cunningham je pričala i o vrećici za koju kaže da joj je spasila život, ali da je zbog operacije stražnjice u remisiji po prvi puta nakon osam godina. “Ne bih to mijenjala za ništa. Napokon imam normalan život i mogu jesti što god želim!”, kazala je.


Oporavak nakon operacije je prošao u redu i kaže da je sada zdravija nego ikad, prenosi Daily Star.


@elliecunningham_ ♬ what in the jesus christ was that – sam