Američki san

OnlyFans model prodajom znoja sa stopala i prdežima postala “prva milijunašica” u obitelji

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Bailey je uspješna poduzetnica koja skrbi za cijelu obitelj.Kada biste slagali dobar poslovni plan, vjerojatno vam ne bi palo na pamet da prodajte znoj vlastitih stopala i svoje prdeže? Možda promijenite svoje poslovne planove nakon ove priče…


24-godišnja Bailey uspješna je poduzetnica. Ona je shvatila kako unovčiti svoj uspjeh na platformi OnlyFans te svojim pratiteljima ponuditi primamljive proizvode – ona prodaje znoj sa stopala i prdeže u bočicama i pri tome vraški dobro zarađuje. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miss Bailey (@baystayfit)

U početku je htjela svojim pratiteljima ispunjavati privatne želje, a kako Tag24 prenosi, naglasila je kako je znala dobit upit za znoj sa stopala, gaćice, ali i prdeže u bočicama. To joj je bilo čudno, no ona ispunjava želje. 


U međuvremenu je shvatila da dotični proizvodi izvrsno prolaze te je složila katalog ponuda. Tako naplaćuje 100 dolara za prdež u boci, 75 dolara za gaćice s kojima dolazi i slika u njima, a 50 dolara košta znoj sa stopala. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miss Bailey (@baystayfit)Objašnjava da postoje i neke želje koje su prebizarne i koje ne ispunjava. Sve to radi za vlastitu obitelj o kojoj se želi brinuti. Ističe kako su oni ponosni na nju, a u međuvremenu je postala prva i milijunašica u obitelji.