Kyle Jones

On ima 31 godinu i odbija biti u vezi sa ženama mlađima od šezdeset. Kaže da voli proteze

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

Tvrdi da je najstarija žena s kojom je bio u vezi imala 91 godinuNa TLC-u se od 2010. do 2015. prikazivala dokumentarna emisija naziva “My Strange Addiction” i, kako joj ime govori, prikazivala je ljude neobičnih opsesija.


Mogla se tako upoznati žena koja svakodnevno jede kamenje te žena koja se kupa u izbjeljivaču.


U posljednjoj godini emitiranja, emisija je prikazala priču muškarca imenom Kyle Jones (31) koji je priznao da je ovisan o hodanju sa starijim ženama. Kazao je da hoda samo sa ženama starijima od 60 godina te tvrdio da je najstarija s kojom je bio u vezi, imala 91 godinu.
Nedavno se taj isječak ponovno pojavio na internetu i postao viralan.


U emisiji je objasnio da je njegova strast za vezama sa starijim ženama započela kada je s 18 godina hodao sa ženom koja je imala pedeset. Usput je kazao da je još kao dvanaestogodišnjak bio opsjednut svojom starijom učiteljicom.


“Moje ime je Kyle, imam 31 godinu i živim u Pittsburghu. Ovisan sam o vezama sa starijim ženama i to puno starijim. Volim sve što ima veze s njima. Njihov miris, osjećaje, mentalitet. Volim proteze.


Ženama može manjkati samopouzdanja zbog proteza. Dame, obećajem vam, ako kažete muškarcu da imate proteze, nećete ih odbiti. To će im staviti osmijeh i na lice i u hlače”, govorio je tada Kyle, piše britanski Mirror.


U epizodi vidimo Kylea koji gleda žene na stranici za spojeve i dolazi do fotografije Karen za koju tvrdi da “posjeduje izgled koji ga privlači”. To za njega uključuje sijedu kosu i predivan osmijeh.


“Postoji puno naziva za atraktivne starije žene, a meni osobno je najdraži ‘srebrna lisica’. Zato što se taj nadimak odnosi na njihovu platinastu kosu i to je ono što me najviše uzbuđuje”, zaključio je Kylie.


Naravno, raspravljao je i o intimnom životu u emisiji, tvrdeći da su spolni odnosi sa starijim ženama “strastveni” i “energični”.


Dodao je da su ga prijatelji pokušali nagovoriti na veze s mlađim ženama, ali da im to nije pošlo za rukom.


“Nije da žene moje dobi nisu privlačne, jer jesu, ali način na koji ja to gledam je da nisu još dovoljno zrele”, objasnio je.