Prirodno i svježe

Činite dobro za svoju kožu i planet uz NIVEA Naturally good losione za tijelo

Sanda Milinković

Foto: Nivea

Foto: Nivea

NIVEA je povezala prirodnost i njegu kože te razvila Naturally Good losione za tijelo koji sadrže 98 % sastojaka prirodnog porijeklaKao ljudska bića često nismo svjesni da naš život i svakodnevni potezi utječu na nas same i na okoliš. No, svi smo jednako odgovorni i trebamo se osvijestiti i shvatiti da postoji bezbroj opcija za održivi životni stil koji će nam u svakom pogledu donijeti “bolje sutra”.


Činiti dobro za sebe i za planet više nije strani pojam. Trudimo se koristiti prirodne i svježe sastojke, biti odgovorni i provoditi što je moguće više vremena u prirodi. Isti takav tretman potreban je i našoj koži.


NIVEA je povezala prirodnost i njegu kože te razvila Naturally Good losione za tijelo koji sadrže 98 % sastojaka prirodnog porijekla. Uživajte u njezi tijela koja kožu čini glatkom i hidratiziranom do 48 sati uz tri ugodne varijante za svaki tip kože: NIVEA Naturally Good aloe vera, zob i avokado losion za tijelo.
Osim kraljevskog tretmana kože, ovi losioni poštuju načela održivosti okoliša te donose revolucionarno pakiranje s čak 50 % manje plastike. Zahvaljujući tome bočica je lakša, mekša i potpuno savitljiva što znači cijeli sadržaj pakiranja možete istisnuti sve do zadnje kapi!


Za normalnu i suhu kožu pobrinut će se formula NIVEA Naturally Good aloe vera losiona za tijelo koji će vas omamiti mirisom zelenila i cvjetnim notama.


nivea

• S 98 % sastojaka prirodnog porijekla • Sadrži 100 % prirodnu aloe veru, kraljicu ljekovitih biljaka • Potpuno veganska, biorazgradiva formula koja pruža 48 sati hidratacije


Suhu i vrlo suhu kožu dubinski će nahraniti NIVEA Naturally Good zob losion za tijelo. Zahvaljujući njegujućoj formuli te 100 % prirodnom sastojku zobi, poznatoj po umirujućim svojstvima spriječit će njeno isušivanje i pružiti joj dubinsku hidrataciju.


s 98 % sastojaka prirodnog porijekla • Formula s prirodnom zobi idealna je za suhu i vrlo suhu kožu • Potpuno veganska, biorazgradiva formula za 48-satnu hidrataciju


Uživajte u njezi kože nadahnutoj prirodom uz NIVEA Naturally Good avokado losion za tijelo. Mješavina kremastih nota i 100 % prirodnog sastojka avokada pružit će suhoj koži sve što joj je potrebno.


• Biorazgradiva formula s njegujućim sastojkom avokada • Pruža vašoj koži hidrataciju 48 sati • Sadrži 98 % sastojaka prirodnog porijekla