Pat McGrath Labs ambasadorica

Naomi Campbell i u svojim 50-ima izgleda božanstveno: Postala je zaštitno lice jednog make up brenda

Mija Dropuljić

Foto/Reuters

Foto/Reuters

Dvije prijateljice su nakon više od 25 godina suradnje udružile svoje snage za kozmetički brend Pat McGrath Labs.Krajem prošlog tjedna popularni britanski make up brend Pat McGrath Labs je obznanio kako je njihovo novo zaštitno lice ni manje ni više nego legendarna manekenka Naomi Campbell koja je nedavno navršila, vjerovali ili ne, 50 godina. Malo tko bi u to povjerovao kada pogleda njene najnovije fotke.


Britanska make up artistica Pat McGrath ubraja se među najbolje svjetske vizažiste, a s Naomi Campbell surađuje od samih početaka. Tijekom godina su ove zvijezde postale bliske prijateljice, a Pat je Naomi često nazivala svojom muzom


Sada je Naomi postala zaštitno lice make up brenda za cijeli svijet, a za početak ova ljepotica promovira najnoviju kolekciju – Divine Rose. Osim klasičnih najava, model bi trebao biti i glavna zvijezda filma za ovu kolekciju.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Pat McGrath (@patmcgrathreal)

“Oduševljena sam što je moja sestra Naomi Campbell naše prvo zaštitno lice. Njena ljepota se ne može usporediti s ničijom, ali ono što je uistinu čini posebnom, a s time i ultimativnom McGrath muzom, jest njega legendarna lojalnost, radna etika i njena uzvišena duša.


Uistinu sam počašćena što je moju zvati svojom prijateljicom”, izjavila je make up artistica i osnivačica brenda koji se u samo godinu dana nametnuo kao jedan od najpopularnijih u Velikoj Britaniji.


Sreća je uzajamna. Naomi je radila više od 25 godina s Pat, na brojnim modnim revijama i naslovnicama raznih časopisa. Izjavila je kako je joj je čast biti prvo zaštitno lice za Pat McGrath lab.


Kako je sami brend najavio, poznati model će tijekom cijele godine biti glavna zvijezda u raznim kampanjama. Veselimo se novim kolekcijama, ali i novim vizualima.