Neobična iskustva

Najluđe situacije kojima su radnici u drive-in restoranima svjedočili tijekom smjene

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Od golih gostiju do čudnih životinja na stražnjim sjedalimaDrive-in fast food restorani su izuzetno praktični i baš zbog toga su diljem svijeta toliko popularni. Jednostavno u svom automobilu se dovezete, naručite što želite jesti i ne morate u niti jednom trenutku izaći iz udobnosti svog auta. Zbog toga često po svoju dozu fast food hrane znamo ići u raznoraznim izdanjima. No, uvjereni smo da nikad niste baš ovako otišli po hamburger. 


Mirror prenosi iskustva radnika drive in restorana diljem svijeta koji su Ask Reddit forumu otvorili svoju dušu i podijelili nadasve bizarne scene koje su doživjeli. Kada je korisnik Reach-n-Teach postavio pitanje što je najčudnije što ste vidjeli u nečijem automobilu, lavina komentara je krenula. 


“Radio sam samo jednu godinu, no najčudnije što sam vidio je alpaka. Na prozoru su upitali je li mogu dobiti i pokoju krišku jabuke za svoju alpaku. Dao sam im na račun kuće.”
“Radio sam na u Burgeru Kingu za vrijeme snježne oluje. Vozač je naručio piće bez leda. Kada sam mu dodao piće, malo je ispraznio čašu, odlomio ledenu sigu s auta, stavio u piće i otišao.”


“Auto se zaustavlja, a unutra se nalaze četiri gole osobe koje opušteno chillaju.”


“Cijeli automobil je bio napunjen smećem. Doslovno je stražnje sjedalo do krova bilo napunjeno sa smećem, a mjesto suvozača do ramena vozača. Toliko sam bio u šoku da sam zamalo zaboravio poslužiti hranu.”


“Jednom je došla starija gospođa koja je u automobilu imala oko 50 kartonskih kutija za jaja. Našalio sam se i rekao nešto u smislu možete doslovno napraviti svoj doručak, a ona je postala izrazito ozbiljna i samo je rekla da to nisu jaja. I dalje nemam pojma što je bilo u tim kartonskim kutijama.”


Rado bismo htjeli znati što je bilo u tim kutijama…