Koji predivan glas!

Način na koji vlasnica uspavljuje svog jazavčara je presladak

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Pas Oscar je pravi sretnikTko ne bi htio ovakvu uspavanku! Vlasnica preslatkog jazavčara uspavljuje svog omiljenog čupavca pjevajući mu poznate hitove. 


Vlasnica Autumn Smith pokazala je na svom TikTok profilu kako uspavljuje svog jazavčara Oscara. Autumn nije samo vlasnica slatkog psa, ona je i vlasnica predivnog glasa, a to je pokazala pjevajući Adelin hit “Easy on me”. 


@.autumn.smith Puppy needed a nap and wouldn’t comply, I did what I had to do? #lullaby #dogsoftiktok #puppiesoftiktok #adele #easyonme #serenade ♬ Easy On Me – Adele
Oscar se prvo meškoljio u njenom naručju, da bi na koncu zauzeo udobnu pozu i naslonio svoju glavicu na njena prsa. Što je Autumn više pjevala, to je Oscar počeo mljackati te je uskoro zaspao. 


Ovaj preslatki video oduševio je korisnike TikToka koji su redom komentirali kako Autumn ima predivan glas. U samo tjedan dana je kratki video pregledan 2,1 milijun puta i skupio je brojne komentare. 


Uskoro je Autumn počastila svoje pratitelje novom uspavankom, a njena slatka njuškica uživa u naručju svoje vlasnice.


@.autumn.smith Lullabies with Oscar Part 2 #danielcaesar #bestpart #puppiesoftiktok #dogsoftiktok #lullaby @DanielCaesar ♬ Best Part (feat. H.E.R.) – Daniel Caesar