Dobra šala?

Muškarac se vjenčao s kuhalom za rižu. Rastao se par dana nakon

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Intrigantna ljubavna priča s kratkim vijekom trajanja.Krajem rujna su se u indonezijskom gradu Magelang oglasila svadbena zvona. Vidno sretan i ozaren u salu se ušetao muškarac čvrsto držeći mladu za svoju ruku. Ona je nosila bijeli veo, a on je bio odjeven u tradicionalnu svečanu odoru. Rekli bi idealna slika sretno zaljubljenog para. No, ovaj prizor nije baš tako idealan. 


Mladoženja Khoirul Anam, naime, za ruku ne drži ženu nego kuhalo za rižu. Mladiće je na svom Facebook profilu objavio fotografije na kojima se vidi “sretan par” i trenutak kada mladoženja potpisuje papire. 

“Bijelo, mirno, dobro u kuhanju, izrazito sanjivo. Bez tebe moja riža ne bi bila skuhana”, napisao je ispod fotografija. 


Nažalost, sretni par nije dugo trajao. Kako piše Tag24 nakon samo četiri dana uslijedio je razvod braka. Razlog razvoda: uređaj dobro kuha rižu, ali nije prikladan za pripremu drugih jela. 


Naravno, sve skupa je bila dobro smišljena šala za društvene mreže. Naime, Khoirul je u Indoneziji poznata sličnost, a često zbija šale po društvenim mrežama.