Nezgodna situacija

Muškarac pričao u snu. Zbog onoga što je rekao, djevojka ga ostavila

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Što je to muškarac pričao u snu?Postoji brojni razlozi za prekid ljubavnog odnosa, a među najčešćima je prevara. Razni su načini na koje partneri otkriju za nevjeru, a u današnje doba je to prvenstveno mobitel i društvene mreže. No, ponekad je dovoljno tek mrmljati u snu kako biste otkrili svoju mračnu ljubavnu tajnu. 


TikTok korisnica xbaileyhunter je u viralnom videu podijelila razlog zbog kojeg je prekinula sa svojim partnerom, a razlog je zapravo filmski. 


U snu je točno mogla čuti što njen dečko priča, a te dvije riječi su joj ostale urezane u pamćenje. Naime, u pitanju je bilo žensko ime i prezime. 


@xbaileyhunterWhether he cheated or just lied to me is irrelevant #cheater #stolephone #mooch #towcar #loser #exboyfriend #liar♬ original sound – xbaileyhunterOdmah je ime provjerila online te pronašla Facebook profil udane žene i majke. U tom trenutku je pomislila da je njen partner vjerojatno bez ikakvog razloga mrmljao dotično ime te se vratila u krevet. 


Međutim, cijela situacija joj je bila izuzetno čudna te je odlučila ujutro kontaktirati ženu koja joj je ostavila neugodnu poruku. Bailey je počela sumnjati da je dečko vara. 


Uskoro nakon toga je dobila poruku jedne žene koja joj je objasnila da joj se javio njen dečko. U tom trenutku je dobila potvrdu da je partner vara. Uslijedila je istraga u kojoj je Bailey pronašla 45-minutni razgovor s nepoznatim brojem, no dečko je sve negirao. Ona smatra da joj je lagao te da mu više ne može vjerovati. Veza je pukla, a uslijedio je ljubavni rat.