Snimite reakciju

Ako nemate ideja, frendovima možete pokloniti jastuk u obliku penisa. S vašim licem

S.M.

Tko kaže da je motiv penisa rezerviran samo za djevojačke večeri?U svijetu ludih i originalnih poklona, pronašli smo jastuk u obliku penisa. Mišljenja smo da se ovakvo što može pokloniti isključivo dobrom frendu ili frendici gdje u prijateljstvu vlada posebna vrsta smisla za humor. Malo je genijalan, malo je čudan, ali svakako je originalan.


Navikli smo na motive penisa u svakakvim oblicima zahvaljujući zapadnjačkim trendovima ukrašavanja prostorija za djevojačke večeri, ali čini se da fascinacija penisom ne staje tu pa sada eto, možete naručiti i jastuk u obliku penisa s vašim licem.


Za veću foru, ne mora biti niti vaše lice na jastuku, možete staviti doslovce bilo čije.
“Svi znamo nekog debila, možda je to vaš najbolji frend ili netko s kime imate specifičan odnos. Pa, sada možete pretvoriti sebe ili tu osobu u jedinstveni Snugzy – penis Snugzy. Za trenutke kada riječi jednostavnu nisu dovoljne!”, stoji u opisu proizvoda na web stranici kompanije. 


Zamislite da ovo poklonite nekom tko će poklon otvoriti u velikom društvu ili, ispred čitave svoje obitelji? Uf. Kao što smo naveli, potreban je dobar smisao za humor 🙂


Foto: snugzy.com