Povratak prozirnih sandala

Vratile se omražene sandale. Hoćete li prihvatiti novi modni trend?

Mija Dropuljić

FOTO: PR

FOTO: PR

Ovaj model cipela je popularizirala Kim Kardashian

Poznata Kim Kardashian lansirala je brojne beauty i modne trendove. Jedan od njih su takozvane prozirne cipele. Među najpopularnije modele su se svakako ubrajale sandale s tankim prozirnim remenčićima. 


U početku su se ljudi zgražali nad tim modnim trendom, no korak po korak je sve više zvijezda nosilo prozirne cipele. Čak su postale popularne i prozirne čizme. No, uskoro je taj trend umro, no čini se kako je zapravo samo spavao modni zimski san… Sandale s prozirnim remenčićima ponovno su se vratili na police high street brendova. Čini se kako ćemo ih ovog ljeta ponovno viđati na ulicama. 


Vodeći problem kod ovog tipa cipela jest njihova nepraktičnost. One izgledaju fantastično na fotografijama i pružaju veoma upečatljiv vizualni efekt. Nažalost, u svakodnevnom životu se prozirne cipele nisu pokazale kao veoma praktične. U njima se stopalo i noga znoji, a kada su sandale u pitanju to zna prouzrokovati trenje te velike žuljeve. No, očigledno praktičnost puno ne znači. Ili su modeli postali udobniji. Koja god opcija bila u pitanju, prozirne cipele su se vratile, a mi smo provjerili aktualnu ponudi i pronašli top modele. 


Bershka (229,90 kn)


Bershka (199,90 kn)


Zara (299,90 kn)


Stradivarius (229,90 kn)


Bershka (199,90 kn )


Zara (299,90 kn)


Stradivarius (229,90 kn)