Proljeće u bojama

Reserved ima novu ponudu: Ovi komadi su dokaz da je riječ o pravoj modnoj poslastici

Mija Dropuljić

Reserved

Reserved

Slatki poput najslađih makaronsa u svim proljetnim bojama.Sunce, dug dan, ispijanje kave na otvorenom, miris cvijeća – proljeće je u punom jeku! Proljeće je već odavno stiglo i na police poznatih high street brendova, a mi smo pročekirali najaktualnije komade modnog brenda Reserved.


Stigla je nova ponuda u kojoj, doslovno, svatko može pronaći nešto za sebe. S jedne strane tu su komadi neutralnih, takozvanih zemljanih tonova u kojima dominiraju smeđe nijanse, a glavna boja jest bijela. S druge pak strane tu su preslatki komadi koji izgledaju kao najslađi zalogaji. Asociraju na omiljene makaronse i slatku šećernu vatu.


Očekivano u tom dijelu kolekcije dominiraju boje, a mi si ne možemo pomoći da ne poželimo većinu tih komada u svom ormaru. Igra s trendi pastelnim bojama u kombinaciji s pokojim jarkim komadom stvorit će upečatljive proljetno-ljetne lookove.
Komadi su zanimljiva igra između posve romantičnih i ženstvenim kreacija do muških krojeva koji su posebno vidljivi u odabiru odijela. Udobne široke hlače i lepršave haljine čine okosnicu nove kolekcije.


Možete se odlučiti za jedan komad koji će osvježiti vaš trenutni styling ili odabrati par komada koji se izvrsno međusobno nadopunjavaju. Cijene su kreću od 119,90 do 599,90 kn.