Brian May

Legendarni gitarist Queena ima novi posao: Dizajnira sportske grudnjake s originalnim detaljem

P. N.

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Obožavatelji su pohrlili komentirati kolekciju na društvenim mrežama.Legendarni gitarist grupe Queen, Brian May, lansirao je liniju ženskog donjeg rublja. U ponudi se našao i sportski grudnjak po cijeni od 46 dolara kojeg krase obojane gitare, prenosi Page Six.


Osim što je genijalan gitarist prekrasnog vokala, May je doktorirao i astrofiziku, a sada se okušao i u dizajnerskim vodama gdje čini se, nastavlja pokazivati talent.


Našla se tu i kombinacija tajica s jednakim dizajnom za sve one inspirirane hitom britanskih rockera “Fat Bottomed Girls”. 
U opisu proizvoda stoji i da “žarko” donje rublje naglašava “umjetničke talente” Briana Maya. 


Obožavatelji su pohrlili komentirati kolekciju na društvenim mrežama pa je tako jedan od komentara: “O moj Bože. Brian May je lansirao sportske grudnjake i tajice i JA IH HITNO TREBAM!”. May nije ostao dužan na komentar pa je brzo napisao: “Uhvati ih dok su još vruće”. 


Jedna je obožavateljica na Twitteru zaključila i da bi “doista i trenirala da posjeduje ove odjevne predmete”.


“Brianova odluka da lansira vlastitu liniju sportskih grudnjaka i tajica naišla je na iznenađenu javnost, ali komadi su toliko popularni da se kockanje isplatilo U prošlosti je imao drugačije rasprodaje odjeće na mrežnoj stranici, poput prsluka u kojem je pozirao. Nije potrebno dodati da u ovom slučaju to neće raditi”, kazao je jedan izvor za Page Six.


Podsjetimo, May je uz bubnjara Rogera Taylora i pokojnog Freddieja Mercuryja jedan od osnivača grupe Queen koja je od sedamdesetih postala jedan od najvećih rock bendova na svijetu. U originalnom sastavu grupe je bio i basist John Deacon koji se devedesetih povukao iz benda.


Queen je trenutno na svjetskoj turneji, a na mjestu glavnog vokala je Adam Lambert.