Stilska inspiracija

Bella Hadid voli stil inspiriran 90-ima. Donosimo 5 smjernica kako ga uspješno uklopiti u svoj

Sanda Milinković

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Sve je zaokružila messy punđom i cross body torbicama.

Bella Hadid se pronašla u fantastičnom stilu kojeg je nadogradila vlastitom formulom i detaljima. Traperice niskog struka, ogromne tenisice, crop topovi i minijaturne sunčane naočale, posljednjih su godina postali njezin zaštitni znak.


Suptilni dodaci poput remena, messy punđe i cross-body torbica uz brdo nakita potpuno su zaokružili njezin stil inspiriran devedesetima.


Ako vam nedostaje inspiracije za stil devedesetih, donosimo pet smjernica Belle Hadid uz koje ćete vlastiti modni izričaj podignuti na novu razinu.


Vrlo, vrlo niski struk
Hadid obožava hlače niskog struka, a ako nisu dovoljno niske onda ima odličan trik. Preklopite gornji dio traperica preko remena za još niži struk i dobrodošli u devedesete.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bella ? (@bellahadid)Upečatljive tenisice


Ako nije u vrtoglavim štiklama na modnim revijama, Bella Hadid je najradije u tenisicama. Udobne, upečatljive i nerijetko sportske tenisice njezin su zaštitni znak za svakodnevne poslove.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bella ? (@bellahadid)

Oversized veste i jakne


Za hladnije dane, ova će manekenka birati oversized veste i jakne. U toplijim danima ju možemo vidjeti u istoj varijanti, samo uz kratke rukave.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bella ? (@bellahadid)Crop topovi


Čini se da Bella Hadid ima provjerenu formulu – što niži struk traperica i što kraće majice. Kombinira ih zajedno, ali i odvojeno, a njezini su crop topovi ponekad toliko kratki da je teško zamisliti kako bi se uklopili u naše svakodnevne outfite. Stoga se odlučite za crop top, ali u nešto dužoj varijanti.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

☁️☁️☁️


Objavu dijeli Bella ? (@bellahadid)Mnoštvo nakita i minijaturne sunčane naočale


Nakit uvijek zaokružuje outfit i daje onaj posljednji autorski pečat na vašu kombinaciju. Ako želite ukrasti stil Belle Hadid, onda se naoružajte hoop naušnicama, pletenim nakitom i držite se mantre: “Više je više”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bella ? (@bellahadid)