"Savage X Fenty"

Super model Bella Hadid: “Nikada se nisam osjećala tako snažno noseći donje rublje”

P. N.

FOTO/Bella Hadid, Instagram

FOTO/Bella Hadid, Instagram

Manekenka kaže da je ranije imala problema sa samopouzdanjem.Supermodel Bella Hadid (23) je jedno od trenutno najsnažnijih imena u svijetu mode. No, Hadid priznaje da se sve do Rihannine revije “Savage X Fenty” nije osjećala snažno, prenosi Yahoo. Hadid koja je završila na brojnim naslovnicama časopisa i prošetala nebrojenim modnim pistama, uključujući i slavne revije Victoria Secret’s, kaže da joj je ranije nedostajalo samopouzdanja kada je bila riječ o nošenju donjeg rublja na pistama.


“Osjećala sam se samopouzdano u odjelu ili prekrasnim haljinama na pistama. Nošenje donjeg rublja nije nešto zbog čega sam se osjećala kao da ću “razvaliti” pistu”, kazala je tijekom modnog festivala časopisa Vogue u Parizu.


Sve se promijenilo kada je nastupila na prvoj reviji “Savage X Fentyja” 2018. godine, 
“Rihanna je nevjerojatno. Za mene, to je bio prvi put da sam se na modnoj pisti osjećala seksi. Kada sam prvi put nosila za ‘Fenty’, radila sam i druge nastupe za donje rublje, ali nikada se nisam osjećala tako snažno u donjem rublju”, otkriva supermodel.


Kaže da je razlika između revija Victoria Secret’sa i one Rihannine, u tome što je Rihanna kazala: “Hodaj kako god želiš hodati”. “Rihanna mi je dala ideju o tome što želi, a ja sam mogla hodati kako sam htjela i biti ja. Volim biti neki drugi lik, ali mislim da u ovom trenutku ponekad ne volim biti ja”, zaključuje Hadid.


Rihannina je linija pozdravljena u svijetu mode zbog toga što je uključila raznolikost i sve veličine, što je ujedno i slaba točka brenda Victoria’s Secret. Poznati se brend suočiti s kritikama jer ne uključuju modele koji predstavljaju širi krug ljudi.