Vikend u Opatiji

18. Sajam vjenčanja: Najbolji uvod u novu sezonu romantike

Ana Braškić

Foto Arhiv

Foto Arhiv

Posebna gošća Sajma vjenčanja u Opatiji bit će poznata glumica Katarina Baban koja će prikazati novu kolekciju svog modnog brenda LilithRIJEKA Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 18. i 19. studenoga, u prostoru sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji.


Dva dana događanja začinjena su modnim revijama etabliranih dizajnera, modnih kuća i salona vjenčanica, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe.


Sajam vjenčanja u Opatiji slavi i svoj 18. rođendan, a tom prilikom u suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar pripremaju zanimljivu radionicu pod nazivom »Je li on/ona onaj pravi?« te zanimljiv kviz »Koliko se poznajemo prije nego li se vjenčamo?« putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade. 
Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni humanitarni projekt »Želimo vježbati vid« kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.


U subotu, 18. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji ovaj humanitarni projekt podržat će i brojne poznate osobe poput riječkih manekenki Vedrane Linardić, Nikoline Miletić Minovske i Jelene Urukalo, sportašice Ane Znaor te ostalih gostiju iznenađenja. Posebna gošća Sajma vjenčanja bit će i glumica Katarina Baban koja će na modnim revijama prikazati novu kolekciju svog modnog brenda Lilith. Ulaz na sajam je slobodan.