Chic komadi

15 divnih kombinezona za ljeto iz Manga, Massimo Duttija i H&M-a

Dijana Ljubanović

Kombinezon

Kombinezon

Kombinezon može biti jednako lijep i uglađen kao haljina, a istovremeno postiže wow efekt koji će vam donijeti ozbiljne bodove iz stila.Baš poput i haljine, kombinezon je onaj modni komad u kojem ćete zablistati. Odjeća u jednom komadu uz koju ne morate mnogo razmišljati o tome kako ga i s čim spojiti. To je statement komad koji govori sam za sebe i idealan je za svaku priliku.


Kombinezon je onaj fini komad garderobe u kojemu ćete zablistati, naglasiti ono najbolje na sebi i ostaviti profinjen dojam.


Ukoliko želite postići damski stil, onda je kombinezon izbor za vas koji će uz fini par sandala pretvoriti vaš ljetni outfit u čaroliju. U njemu je korak lak, ne morate se boriti s nepraktičnošću suknje, ali ipak njegova ne tako popularna strana je što se teško skida. Nije najpraktičniji komad odjeće za odlazak u toalet, ali sve drugo mu ide u prilog.
Dodajte mu lijep komad nakita, jednostavnu frizuru, minimalistički make up i spremni ste za ostavljanje dojma koji mami poglede.


Kombinezon je još jedan od vrlo prilagodljivih tzv. kameleonskih komada pa ga možete lako kombinirati s različitom obućom i ovisno o detaljima transformirati i prilagoditi mjestu i vremenu u kojemu ga želite nositi i zablistati.


Uz njega možete postati streetstyle zvijezda ili pak najslikanija dama svečane proslave. 


View this post on Instagram

A post shared by Gintare Lape (@foxinstyle) onView this post on Instagram

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) onKada nositi kombinezon?


Formalne prilike


Kombinezon može biti jednako lijep i uglađen kao haljina, a istovremeno postiže wow efekt koji će vam donijeti ozbiljne bodove iz stila. Stoga za sljedeći svečani događaj pokušajte izaći iz svoje zone komfora i obucite kombinezon. Odaberite elegantan i dobro prilagođen stil koji laska vašoj figuri, dodajte nekoliko jednostavnih, ali elegantnih dodataka i spremni ste.


 Neformalne prilike


Opušten, super udoban i chic ležerni kombinezon savršen je modni komad koji će vas izvući iz traperica i majice. Odaberite između pamuka i trapera u širokom rasponu silueta kako biste pronašli ono izdanje koje najviše odgovara vašem stilu. Kombinezoni s elastičnim strukom laska svakoj figuri i vrlo je prilagodljiv. Kombiniranje uz gležnjače ili jednostavne sandale u nude boji  učinit će noge vizualno vitkima.


View this post on Instagram

A post shared by Sara Escudero (@collagevintage) onKako odabrati idealan kombinezon?


  • Ako ste visoki, odaberite kombinezon širokih nogavica.
  • Ako ste niski, odaberite uske nogavice.
  • Za formalni događaj odaberite elegantan i dobro krojen kombinezon koji laska vašoj figuri.
  • Za ležerni izgled nosite kraći kombinezon s elastičnim strukom.

Dopunite svoj kombinezon modnim dodacima, poput nakita, cipela i remena kako biste dodali malo razigranosti.


View this post on Instagram

A post shared by Jessica Wang (@jessicawang) onPronašli smo najljepša izdanja u popularnim high street trgovinama i izdvojili za vas 15 divnih komada koje vrijeme uvrstiti u ljetni stil. Mango, Massimo Dutti i H&M na svojim policama čuvaju izdanja ovog modnog komada koji osim što su udobni, lijepo izgledaju, a i cijene su im pristupačne.


Mango


Massimo Dutti


H&M