Dekor detalji

I to smo napokon dočekali! Mango predstavio svoju prvu home kolekciju

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Detalji za interijer s Mango estetikomZa sve obožavatelje poznatog high street brenda stiže odlična vijest – predstavljena je napokon Home linija. Brendovi poput H&M i Zare već godinama nude i detalje za uređenje interijera i eksterijera, a sada je i Mango odlučio svoju estetiku pretočiti u dekor detalje.

Za prvu Home kolekciju to je Mangu itekako dobro uspjelo. Na prvi pogled je jasno kako iza dotičnih dekor detalja stoji ovaj španjolski modni div.

Prva kolekcija je inspirirana mediteranskim lifestyleom, a sve zajedno djeluje izuzetno svježe, stylish, mekano i opušteno – prava kolekcija za uživanje u bezbrižnim toplim danima.

I prilikom kreiranja ove kolekcije Mango je dao veliki pozornost na materijale, tako da kod tekstila prevladava organski pamuk. 


U kolekciji dominira plava koja evocira more i valove, do brojnih smeđih tonovima koji su inspirirani pješčanim plažama i planinama.

Kolekcija se dijeli na stvari za spavaću sobu, kupaonicu i dnevni boravak, te nudi i mirisne svijeće. Prva Home kolekcije predstavlja posteljinu, prekrivače i jastuke i ukrasne jastuke, ručnike i kupaonske tepihe, kućne ogrtače i mirise. Izdvojili smo najbolje komade iz prve Home Mango kolekcije. 


mango