DIY maska

Majka svojoj bebi napravila masku od vlastitog mlijeka. Izazvala je mnogo reakcija

Mija Dropuljić

FOTO. Unsplash

FOTO. Unsplash

TikTok video skupio preko 4 milijuna pregledaWellness tretmane obožavamo, a neki od nas u njima uživaju od, doslovno, malih nogu. Majka Linh Ta je izradila masku za lice za svoju novorođenu bebu. No, nije to samo neobično. Maska je izrađena od majčinog mlijeka. 


Linh je primijetila kako njena novorođena beba razvija crvene točkice na licu te je odlučila od vlastitog mlijeka bebi izraditi masku za lice kako bi smirila upalne procese. 


Cijeli postupak je podijelila na svom TikTok profilu i u kratkom vremenu dobila preko 4 milijuna pregleda videa. Uz video je napisala “Kada tvoja beba dobije akne napravi masku za njega od majčinog mlijeka”. 


@ahlingalingWhen your baby has acne so you make a breastmilk mask for him. 😍 #baby #babiesoftiktok #fyp #levi #babyhack #alphathalassemia #survivor #skincare♬ Banana (feat. Shaggy) [DJ FLe – Minisiren Remix] – ConkarahSuhu masku za lice je uronila u mlijeko te je istu stavila na bebino lice. Uz to je objasnila da je masku zapravo napravila od dosage i da se malo zabavlja. 


Video je očekivano izazvao brojne reakcije. S jedne strane tu su pozitivne reakcije koje govore kako su gledatelji shvatili da se novopečena mama dobro zabavlja. Komentirali su kako će dijete obožavati ove fotografije kada odraste, da snimke rastapaju srca, a neki su pitali da pokaže i rezultate poslije “tretmana”.


S druge pak stane dio gledatelje je komentiralo da dotični upalni procesi nisu naše akne i da se beba sama “očistiti” nakon nekog vremena.