Mirisi s karakterom

Top 5 najprodavanijih Victoria’s Secret parfema

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Cvjetni, voćni ili aromatični, svi ovi mirisi osvajaju na prvu žene iz cijelog svijeta.Većini ljudi je prva asocijacija na Victoria’s Secret zanosna ženska ljepota, anđeoska krila i čipkasto donje rublje, ali kozmetički proizvodi ovog brenda zapravo imaju impresivan doseg. Zapravo, Victoria’s Secret jedan je od najprodavanijih brendova mirisa u svijetu. Ako se pitate zašto je linija mirisa toliko opojna, tajna se krije u slojevitim formulama koje pogađaju ukus modernih žena.


No, popis mirisa s Victoria’s Secret potpisom je dugačak. Stoga smo istražili koji su najprodavaniji od njih i izdvojili ih u nastavku.


Bombshell


Voćno aromatični cvjetni, Bombshell je najprodavaniji miris Victoria’s Secreta. Citrusne note stapaju se s brazilskim ljubičastim marakujama, Shangrila božurom, madagaskarskom orhidejom, vanilijom i talijanskim borom stvarajući jedinstven, a tko univerzalan i popularan profil. U godini dana u svijetu se proda više od tri milijuna bočica klasičnog mirisa Bombshell, prema izvještaju objavljenom u Euromonitoru.


FOTO/Victoria's Secret

FOTO/Victoria’s Secret


Bombshell Seduction
Sestrinski miris Bombshella, Bombshell Seduction lansiran u zimu 2018. Njegov prepoznatljiv cvjetni miris topao je i začinski, miješajući note ružičaste paprike i kadulje s tuberozom i mošusom.


FOTO/Victoria7s Secret

FOTO/Victoria’s Secret


 


Bombshell Intense


Najnoviji Bombshell miris koji je lansiran na tržište, Bombshell Intense na police je stigao ovog kolovoza i već je jedna od gorućih tema među ljubiteljima parfema. Note trešnje, crvenog božura i vanilije daju ovom mirisu voćni i dekadentni trag.


FOTO/Victoria's Secret

FOTO/Victoria’s Secret


Tease


Tease je još jedan od najprodavanijih mirisa Victoria’s Secret. Njegove note uključuju gardeniju, crnu vaniliju i krušku, a klasificiran je kao topli gurmanski miris.


FOTO/Victoria's Secret

FOTO/Victoria’s Secret


Tease Rebel


Oštar sestrinski mirisa Teasea, Tease Rebel neočekivani je cvjetni spoj koji kombinira suptilni mošusni miris kože s ljubičicom i ružom, stvarajući složeni i slojeviti miris koji se odvaja od cvjetnih tradicija.


Svi ovi mirisi odlično pristaju jesenskom, toplom outfitu pa je idealno vrijeme za isprobavanje ovih parfema koji će se sigurno dobro pristajati svakom stilu.


FOTO/Victoria's Secret

FOTO/Victoria’s Secret