Beauty rutina

Alicia Keys uskoro predstavlja novu liniju beauty proizvoda koji će razmaziti kožu lica

Dijana Ljubanović

FOFOTO/Instagram @aliciakeys

FOFOTO/Instagram @aliciakeys

U beauty rutini najvažnije je posvetiti vrijeme sebi, odabrati proizvode koji gode koži i opustiti se.Alicia Keys zaplovila je u vode beauty industrije. Udružila se s popularnim američkim ljekarnama  E.l.f kako bi kreirala beauty brend usmjeren na wellness i brigu o sebi.


Kolekcija proizvoda za njegu kože neće biti testirana na životinjama, a pozornost je usmjerena na eco friendly filozofiju. Lansirat će je na tržište tijekom sljedeće godine.


“Vrhunac osobnog puta Alicie Keys u njezi kože i njezine strasti za donošenjem svjetla u svijet, utkan je u beauty brend koji će joj omogućiti da dalje istražuje vrijednosti o unutarnjoj ljepoti, wellnessu i povezanosti s ljudima, ali i samim sobom“, napominje se u priopćenju za javnost.
“S inkluzivnim gledištem, autentičnim glasom i linijom proizvoda koji će razmaziti kožu, a bez okrutnog pristupa proizvodnji, a koji vole kožu, brend želi donijeti novo značenje ljepoti poštujući ritual u našem svakodnevnom životu”, prenosi Harper’s Bazaar.


Prošle je godine Keys na svomYoutube kanalu pokazala svoju noćnu rutinu njege kože, uključujući svoje omiljeno sredstvo za umivanje lica, tonik i serum. “Lice mi je vrlo sklono probijanju, pa sam fanatik što se tiče pranja lica. Ne mogu samo koristiti bilo koji proizvod koji mi dođe pod ruku”, kaže ona. Dala je i savjete i trikove za korištenje ružine vode, masiranje lica i kako se opustiti na kraju dugog dana.