7 Seas Restaurant & Bar

LIFE SUMMER PARTY POWERED BY OLIVAL Pogledajte koga smo sve ‘uhvatili’ kraj razigranog photo walla

Sanda Milinković

Foto: Viviana Lokmer Sulina (Vivi Lavie Photographer)

Foto: Viviana Lokmer Sulina (Vivi Lavie Photographer)

Divna krčka noć prepuna dobre zabave i druženja

Sinoć je održan event Life Summer Party powered by Olival koji je okupio naše vjerne partnere, klijente i prijatelje, a privukao i brojne osobe iz javnog života koje nisu odoljele uživanju u očaravajućem prostoru restorana 7 Seas grupacije Aminess hotels and resorts.


Smješten tik uz plažu u Njivicama na otoku Krku, restoran je poslužio kao zadivljujuća kulisa druženja uz dekoracije agencije  Level Up, a gastro-delicije koje je za uzvanike pripremio chef Matija Bogdan oduševile su brojna nepca.


Prostrana terasa restorana poslužila je i kao pozornica brojnih atraktivnih »cornera« pa je  Olival perjanice svojih linija izložio u tri šarmantna kutka od kojih se na prvom, naziva »Sun«, mogla istražiti ponuda njihovih klasika poput krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom, ulja i stickova, kutak »Super Mrkva & Maslina« s legendarnim pekmezima i uljima za tamnjenje te kutak »Super Coco« gdje je predstavljena nova kolekcija kozmetike za ubrzano tamnjenje, hidraciju i osvježenje.

Druženje s prijateljima i partnerima kao dugogodišnja tradicija


Olival, prepoznatljiv po iskustvu i tradiciji u kreiranju vrhunske kozmetike, ove godine obilježava i 30 godina uspješnoga rada u svijetu beauty industrije, nastavljajući proizvoditi kozmetiku vođen istim žarom i ljubavlju, kako je naglasila direktorica Emira Jakupović.


Slavica Bakić, v.d. glavne urednice Novog lista, izdavača istoimenog dnevnika te Glasa Istre i Zadarskog lista, direktorici Olivala tom je prigodom uručila i poseban poklon.


Bakić je u uvodnom govoru pozdravila okupljene, osvrnuvši se na tradiciju Novoga lista koji je krajem prošle i početkom ove godine zakoračio u novo doba uz izazov da zajedno sa Zadarskim listom, Glasom Istre i Glasom Slavonije izgradi modernu i integriranu redakciju na čvrstim temeljima i tradiciji.


“Jedna od tih tradicija je i ovo druženje s našim prijateljima i partnerima koje nosi naziv popularnog subotnjeg priloga Novog lista – Life.


Hvala vam što ste nam se pridružili na ovom partyju i hvala vam za dugotrajnu i kvalitetnu suradnju”, istaknula je Bakić iskoristivši priliku da se posebno zahvali partnerima koji su podržali Life summer party powered by Olival, a to su Olival, Croatia poliklinika, Aminess hotels and resorts/7 Seas Restoran & Bar, Hrvatska pošta, KIA & Auto Grlica, XFiNiTY Sound & light, Level up, Valle Losca, Materia, G3 Spirits, Rakhia Bar.Slavica Bakić, v.d. glavne urednice Novog lista, izdavača istoimenog dnevnika te Glasa Istre i Zadarskog lista


Emira Jakupović, direktorica Olivala


Prigodne čestitke povodom 30. rođendana brenda Olival

Večer prepuna dobre zabave


Uzvanici su mogli premijerno isprobati unikatan sladoled naziva »Life« koji potpisuje Valle Losca, a da se gastrodelicije stope s kvalitetnim kapljicama, pobrinuli su se G3 Spirits, Rhakia Bar i Materia.


Glazbenu priču s atmosferom je povezao XFiNiTY Sound & Light raskošnom rasvjetom i snažnim razglasom zbog koje je DJ Darrio Sec dodatno užario atmosferu.


Večer prepuna dobre zabave, networkinga i druženja, poslužila je kao savršen kraj tjedna i bijeg od poslovnih obveza. Pobrinuli smo se i da svim uzvanicima ostane lijepa uspomena na naš ljetni party, poklonivši im unikatne poklon-vrećice s darovima naših partnera.


Razigran dizajn poklon-vrećica, ulaznica i majica naših hostesa, zasluga je priznate riječke akademske umjetnice Mirne Sišul koja je u vizuale savršeno pretočila svoj unikatni umjetnički potpis i time dala dodatnu dozu osobnosti i šarmantnosti ovom divnom događaju.


U nastavku pogledajte tko nam je sve pravio društvo i koga su naši fotići “ulovili” na razigranom photo-wallu.Mirela Terzić, Ana Holjar i Slavica Bakić


Darijo Čakanić, Mirta Bajzek, Sara Jerman, Emira Jakupović, Vedran Topalušić


Slavica Bakić i gradonačelnik Marko Filipović


Riječka akademska umjetnica Mirna Sišul


Slađana i Filip Gržinčić


Moderatorica Belma Džomba


Arija Rizvić


Mirta Bajzek i Dinka Vinković


Silvija Gerc, Ivanka Pavičić


Mirna Sišul, Andrea Žagar Ban


Asja i Iris Perović


Edita Stilin, Ermina Duraj i Izabela Linčić Mužić


Jovana Čutul, Igor Salamun, Gorana Nedić

Vedran i Sara Babić


Ester Gallo, Mila Hrstić


Maja Eškinja s prijateljicom


Anita Dundo


Maja Peršić, Tea Karačić, Ivana Popović


Ena Lešić Jovanović, Aleksandar Jovanović


Barbara Olenik Staničić s prijateljicom


Slađana Ostić


Frana Ugarković


Barbara Rukavina


Marina Depolo s prijateljicom


Antonija Svetina, Marija Zaputović Mavrinac, Iva Sušić


Ana Sedak Keglević s prijateljicama


Ivana Toić, Martina Damiš Žagar, Kristina Žuvić


Ana Braškić


Silvija Gerc Vodopija, Anamarija Horaček


 Ana Holjar


Gorana Mance Brdar, Silvija Gerc, Alessandra Ban


Lucija Sučić


Ivanka Pavičić

Osobitu pažnju privuklo je i posebno oslikano atraktivno službeno vozilo Novog lista, Glasa Istre, Zadarskog lista i Glasa Slavonije, KIA by Auto Grlica, kojim će se naša ekipa –  novinari Davor Petrović iz Zagreba i Dalibor Keler iz Osijeka uz fotoreportera Vedrana Karuzu iz Rijeke. sigurno odvesti na Europsko nogometno prvenstvo 2024. u Njemačku.
Life summer party powered by Olival podržali su: Olival, Croatia poliklinika, Aminess hotels and resorts/7 Seas Restoran & Bar, Hrvatska pošta, KIA & Auto Grlica, XFiNiTY Sound & light, Level up, Valle Losca, Materia, G3 Spirits, Rakhia Bar.