SLATKASTI MIRISI

Lancôme Jucy Tubes sjajila ponovno se vraćaju na scenu: Slave 20. rođendan i neodoljiva su

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Sjajila za usne koja vraćaju u djetinjstvo.Slavna Lancômeova Juicy Tubes sjajila vraćaju se kako bi proslavila svoju 20. godišnjicu. Ovo legendarno sjajilo za usne obilježilo je cijelu jednu generaciju trendseterica, a sada se vraća u još sjajnijem i mirisnijem izdanju. Bogate teksture i boje koje naglašavaju prirodnu ljepotu usana, brojnim su ženama i dalje “mazalica” za usne broj jedan.


Nova sjajila Juicy Tubes dolaze u tri izdanja – Hello Cherry, Miracle i Dreamsicle, a u prodaji su od 1. svibnja u Sephori i na web stranici Lancômea, piše Bustle. Svaka blještava tubica košta 20 dolara.


Ljubitelji old-school beauty proizvoda sada mogu kupovati slatkaste mirise poput cupcakea, višnje i marshmallowa, a prepoznat će i svilenkastu teksturu proizvoda od koje usne izgledaju punašno i slasno. Važno je znati da će ovi sjajevi hidratizirati usne četiri sata i postati važan dodatak proljetnom looku u svim izdanjima. Brand je također proširio i paletu boja povodom 20. rođendana. Sad uvodi dvadeset nijansi, što je fenomenalna vijest za ljubiteljice beauty noviteta.