Lancome x Emily in Paris

Obožavate seriju Emily in Paris? Onda će vas oduševiti nova make up kolekcija

Mija Dropuljić

FOTO: IG@lancome

Uoči blagdana stiže limitirana make up kolekcija inspirirana serijomEmily in Paris je serija na Netflixu koja je podigla poprilično puno prašine. Nažalost, ne zbog toga što je toliko briljantna nego više zbog natpisa da je “najgora serija u povijest”, “ne gledljiva”, “užasna”…


No, bez obzira na razne negativne komentare Emily in Paris je bila itekako gledana. Moramo priznati da smo je gledali i mi. 


Ne treba puno raspravljati niti očekivati od ove serije. I upravo ako je tako gledate, bit će vam odlična zabava. No, bilo da ste obožavatelj ili ne, sljedeća vijest će vam ipak izmamiti osmijeh na lice. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)

Lily Collins je glavna zvijezda serije, a ova prelijepa glumica je od 2014. zaštitno lice prestižne kuće Lancome. Uoči božićnih blagdana stiže posebna kolekcija Lancome x Emily in Paris


Kolekcija se sastoji od svih Lancome proizvoda, poput make upa, mirisa i skin carea, a dominiraju crvene i pink boje. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lancôme Official (@lancomeofficial)Zvijezda kolekcije je bez premca paleta sjenila za oči koja se sastoji od 12 nijansi uz pomoć kojih ćete kreirati prepoznatljive pariške make up lookove. Tu je i popularna maskara Monsieur Big Volumizing i tri mat ruža. 


Čak i ako niste gledali niti ste fan ove serije, kolekcija je pravi make up dragulj kojeg bismo rado vidjeli ispod bora ove godine.