Wow efekt

Kuhinja u apartmanu s pet zvjezdica: Praktičnost uz detalje koji će privući goste

Sanda Milinković

Postoje sitnice zbog kojih će potencijalni gosti odmah kliknuti na baš vaš smještajNajveći dio planiranja vikend ili godišnjeg odmora odlazi na odabir smještaja. Traženje apartmana može se činiti kao vrlo jednostavan zadatak, ali veliki je izazov i na strani gostiju i na strani iznajmljivača.


Prvo na što obraćamo pozornost kada tražimo savršeni apartman za odmor su, osim cijene, fotografije. Zato je za iznajmljivače vrlo važno da odaberu fotografije koje njihov smještaj predstavljaju u najboljem mogućem ruhu.


Nekoliko je istraživanja potvrdilo da nas na prvi pogled više privlače jednostavni dizajni i neutralne boje. Upravo zato bi cjelokupni interijer vašeg apartmana trebao biti vrlo jednostavan i ne pretjerano raznobojan. Ništa ne ostavlja dojam čistoće i urednosti kao što to čine ravne linije te prostorije bez puno nepotrebnog ukrasnog namještaja.


Sofia, kuhinjski blok s aparatima, 195/270 cm, mpc 13.499,00 kn


Kuhinja po mjeri gosta
Kuhinja i blagovaonica prostorije su u kojima će gosti provesti sretne zajedničke trenutke u pripremanju jela te prepričavanju svih dnevnih događaja. Upravo će im te prostorije pružiti osjećaj kao da su kod kuće i zato je važno pravilno ih opremiti.


Katy, kuhinjski blok s aparatima, 350 cm, mpc 16.999,00 kn


Kuhinja po mjeri gosta obvezno bi trebala sadržavati velike i male kućanske aparate zbog kojih im ništa neće nedostajati. Od osnovnih velikih aparata kuhinja bi trebala sadržavati pećnice i ploče za kuhanje, hladnjake i nape, a perilica za posuđe dobro će doći svakome tko se došao odmoriti i ne brinuti o tome kako oprati iskorišteno posuđe.


Aurora, kuhinjski blok s aparatima, 360 cm, mpc 17.999,00 kn


Primamite goste malenim kućanskim aparatima poput aparata za kavu i mikrovalnom za one dane kada im je potrebna tek šalica kave ujutro prije nego li krenu u svoju dnevnu pustolovinu.


Welnova, kuhinjski blok s aparatima, 200 cm, mpc 6.999,00 kn


Blagovaonica kao savršena oaza


Blagovaonica i kuhinja srce su svakog apartmana stoga je vrlo važno gostima pružiti besprijekoran osjećaj udobnosti. Udobno sjedenje daje poseban začin svakom obroku, a uz bogatu ponudu stolica, fotelja i modernih ljuljački koje možete pronaći u Lesnini, vrlo ćete lako postići šarmantan dizajn.


Sastavljivi program Nordic, visoka komoda, 95/136/41 cm, mpc 3.899,00 kn, stolice Armin, mpc 399,00 kn


U manjim apartmanima, odličan je trik korištenje svjetlijih kuhinja i namještaja uz jednako svijetle pločice ili drvo zbog kojeg će prostorija izgledati puno veća.


Na prostoru možete dobiti i više ako kuhinjske elemente posložite do stropa, a na zidove postavite police kako bi imali više mjesta za stavljanje posuđa.


Stol Oliviero, 80x80x75 cm, mpc 799,00 kn


Izbjegnite neuredan izgled kuhinje i blagovaonice tako da kuhinjske krpe, ručnike i ostale malene potrepštine posložite u ladice ili košare na radnim površinama.Stol Volker TOP 75x74x75 cm, mpc 399,00 kn. Stolica Ivana, mpc 299,00 kn


Kreativni detalji u kuhinji


Nekoliko je istraživanja potvrdilo da nas na prvi pogled više privlače jednostavni dizajni i neutralne boje. Upravo zato bi cjelokupni interijer vašeg apartmana trebao biti vrlo jednostavan i ne pretjerano raznobojan. Ništa ne ostavlja dojam čistoće i urednosti kao što to čine ravne linije te prostorije bez puno nepotrebnog ukrasnog namještaja.


U moru takvih fotografija izdvojit ćete se minimalnim, ali učinkovitim daškom boja. Stvorite kreativan kutak u kojem ćete odabrati raznobojne vaze i šalice i budite maštoviti. Možda baš taj neobični detalj zaintrigira gosta toliko jako da ga poželi vidjeti i uživo.


Staklena vaza Beauty Leonardo, 39 cm, 199 cm


Biljke za pravu oazu


Možda u apartmanima ne vidimo toliko zelenila jer se o biljkama treba brinuti, a svima koji su na odmoru, posljednje su na pameti obaveze i dodatni zadatci. Imali biljke kod kuće ili ne, moramo se složiti da ih je prekrasno vidjeti na fotografijama.


Biljke osvježavaju prostor u kojeg unose dašak prirode i neodoljiv su detalj koji se savršeno uklapa u bilo koji prostor.


Lesnina inspiracija


Odaberite jednu veliku biljku koja ne traži puno održavanja i smjestite je na vidljivo mjesto u apartmanu. Obavezno ju fotografirajte! Ako pak niste sigurni je li prava biljka idealan odabir, odlučite se za nekoliko malenih i umjetnih.


Posložite ih na prozor, police ili stolove i dodajte onaj maleni “wow” efekt zbog kojih će se gosti osjećati ugodno.


Maleni detalji za najšarmantniju kuhinju


U moru konkurencije i bespuća interneta gdje je vrlo teško ostati na vrhu, važno je pronaći nešto čime ćete se istaknuti. Tražeći apartman, ne traži se samo smještaj koji će nam poslužiti za vikend ili čitav godišnji. Traži se mjesto koje ćemo privremeno nazvati domom i u kojem ćemo provesti prekrasne dane stvarajući nove uspomene.


Zato je važno da vaši potencijalni gosti već po fotografijama mogu vidjeti da ste jedna od onih osoba kojima je stalo. Kojima je stalo ne samo do toga da iznajmi apartman već osoba kojoj je stalo da korisnici doista i uživaju.


Serija posuđa od porculana, plitki tanjur fi 27,5 cm na popustu do 31.05.2021 15,99kn (redovna cijena 19,99 kn)


Ako se pitate kako će netko vidjeti da ste doista divna osoba koja gostima želi pružiti nezaboravno iskustvo, imamo nekoliko primjera.


Uredite kuhinjski stol za fotografiranje tako da već postavite sav pribor. Pokušajte fotografijama dočarati da vaše goste spremno čeka sve što im u kuhinji može zatrebati.


Za onu posebnu notu osobnosti dodajte detalje poput lijepo oblikovanih salveta.


18-dijelni set čaša Puccini, na promotivnom popustu do 31.12.2021. 399,00kn (redovna cijena 799,00kn)


Ako apartman iznajmljujete na obali, posložite nekoliko morskih oblutaka ili školjkica koje će gostima unaprijed dočarati što ih sve čeka kada dođu do svog odredišta.


Pribor za jelo Athene 60/1, za 12 osoba, na sniženju do 31.05.2021 199,00 kn, (redovna cijena 299,00 kn)


Imate li smještaj u šumi? Iskoristite češere, malene grančice i suho lišće pa dekorirajte stol prirodnim motivima. Poanta je da se vaši gosti već mogu zamisliti kako uživaju u jelima, provode zajedničke trenutke uz priču i šalu te pri odlasku iz smještaja, obećavaju da će opet doći jer im je iskustvo bilo predivno, zahvaljujući upravo vama.


4-dijelni set lonaca, robna marka boxxx, na sniženju do 31.05.2021 199,00 kn, (redovna cijena 299,00 kn)


___


Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Lesnina.