Čajni trg

Kreće nam Mjesec malih okica: Doznajte sve o aktivnostima koje se organiziraju za djecu u Rijeci

Sanda Milinković

Foto/Pr

Foto/Pr

Predstavit će se kvalitetne i raznovrsne aktivnosti za djecu u Rijeci i okolici koje su namijenjene prvenstveno najmlađimaPortal za dječja događanja i aktivnosti „Avanture malih okica“ zajedno sa Samovar barom pripremili su događanja svake subote ujutro tijekom cijelog srpnja. Događanja će se odvijati pod imenom „Mjesec malih okica“ na Trgu Matije Vlačića Flaciusa – Čajni trg.


Predstavit će se kvalitetne i raznovrsne aktivnosti za djecu u Rijeci i okolici koje su namijenjene prvenstveno najmlađima i koje će proširiti njihove vidike, a ujedno će kroz igru i zabavu djeca ispuniti gradsko ljetno vrijeme.


Svaka subota rezervirana je za jednu vrstu aktivnosti. 4. srpnja je Dan Sportskih avantura kad „Mjesec malih okica“ predstavlja sportske klubove. Program započinje u 9 sati sa “Motus”-om – centrom za sport i rekreaciju, nakon kojeg slijede “Mini Freestyle – parkour Rijeka” u 10 sati, te “Superkid” u 11 sati.
Svi sportski klubovi predstavit će kroz radionice svoj način rada te se zabaviti s klincima. Moramo napomenuti kako su ti klubovi namijenjeni i uzrastu mlađem od 4 godine.


11. srpnja je Dan Istraživačko – spoznajne avanture i Jezične avanture, te 18. i 25. srpnja Dani Umjetničke avanture. 


“Pridružite nam se, zabavite se, poduprite kvalitetne aktivnosti ovog grada. Vidimo se u plavoj šumi na Čajnom trgu!“, poručuju organizatori.