Savršen ljetni suputnik

Komad tjedna: trobojna haljina u kojoj želimo provesti cijelo ljeto

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

U ovoj haljini možete biti od jutra do mraka

Postoje haljine i postoje “the” haljine. To je onaj komad koji je doslovno ljubav na prvi pogled. Još kada se taj isti komad može nositi na više načina, našoj modnoj ljubavi nema kraja.


Kada je ona savršena ljetna haljina u pitanju, tu imamo više kriterija. Ona prije svega treba biti udobna i prozračna. Treba biti vesela i upečatljiva, no s druge strane želimo da kada je jednom spremimo u kofer, da ona može biti naš “go to” komad od jutra do mraka. Stoga kada se zbroji i oduzme – nije tako jednostavno naći onu baš idealnu ljetnu!
Jednu takvu smo srećom pronašli u aktualnoj ponudi high street brenda Mango. Duga haljina dolazi u tri prave ljetne boje – plava, tirkizna i zelena. Haljina je jednostavnog kroja i elegantno prati liniju tijela. Osim što boje privlače poglede, velika mašna koja se veže oko grudi ovaj model pretvara u pravi statement ljetni komad. Haljina dolazi po cijeni od 99,99 eura.


Kako kombinirati ovu haljinu?


Ono što je fantastično kod ove haljine je što se može, doslovno, nositi od jutra do mraka. Na espadrile, laganu traper košulju i omiljenu torbu, možete je nositi na dnevnu kavu. Uz japanke, slamnati šeširi i veliku platnenu torbu, ona se pretvara u vaš omiljeni komad za plažu. A kada podignete kosu, stavite blještave naušnice, obučete sandale na visoku petu i odaberete malu clutch torbicu, u ovoj haljini možete ići i na vjenčanje.