Kraljevske modne kombinacije

Komad tjedna: kaput u kojem ćete se osjećati poput princeze

Mija Dropuljić

Foto: PR

Foto: PR

Ljubav na prvi pogledObožavamo kapute. Taj zimski komad je često dovoljan kako bi imali stilski savršeno izdanje. U ormaru je uvijek dobro imati klasične modele koji nikad ne izlaze iz mode i koji se kombiniraju uz skoro sve vaše zimske stylinge. No, uvijek je dobro imati i onaj IT komad u kojem se osjećamo kraljevski. 


Dobar kaput nije tako lako pronaći, a onaj kraljevski još teže. To su oni komadi koji plijene poglede gdje god se pojavite. Statement kaput je ulaganje, on rijetko kada dolazi po jeftinijim cijenama – i to s razlogom. 


Takvi kaputi redom plijene pažnju svojim materijalima, detaljima, bojama i ukrasima. Upečatljivi kaputi pričaju svoju zasebnu modnu priču. Ispod njih možete nositi basic odjevne predmete i opet ćete izgledati kao da ste sišli s modne piste. 


Jedan takav kraljevski kaput pronašli smo u aktualnoj ponudi high street brenda Reserved koji dolazi po cijeni od 899,90 kn. Kaput je izrađen od žakarda s metalik nitima, a ovratnik i porub od umjetnog krzna. Uz to posjeduje i termoizolaciju i podstavu s unutrašnje strane. 
Moramo priznati da nam ovaj kaput izgleda kao da je iskočio iz neke bajke o princezi. Osim materijala i dizajna, poglede privlači i svojom bojom koja će se savršeno uklopiti u sve vae prosinačke izlaske.