SPF je bitan

Kim Kardashian pokazala kako na puni make up nanosi zaštitu od sunca, a šminka ostaje postojana

Mija Dropuljić

Svi znamo kako je zaštita od sunca jedan od najvažnijih koraka u njezi i zaštiti kože, no jeste li znali da taj proizvod možete nanijeti i na puni make up?Možda će vas sami naslov pomalo zbuniti, a štreberice u skin careu među vama čak i šokirati, ali da – Kim Kardashian tek nakon što se našminka nanosi proizvod sa zaštitnim faktorom. Kako, pitate se?


Jedna od glavnih zvijezda društvenih mreža današnjice i vlasnica, između ostalog, vlastitog make up brenda, Kim Kardashian zasigurno zna koji su skincare koraci. I kojim redoslijedom treba kozmetičke proizvode nanositi. 


Zvijezda je nakon dugo godina traženja našla proizvod koji joj je nedostajao – u pitanju je mist sa zaštitnim faktorom 50 koji se nanosi na full makeup. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

U pitanju je Lumasol Post-makeup SPF 50 Mist, a Kim je na svojim društvenim mrežama odala počast ovom proizvodu, naglasivši da u pitanju nije plaćena reklama nego je uistinu oduševljena koliko je proizvod praktičan i kvalitetan. 


Uskoro su brojni obožavatelji počeli proučavati proizvod koji se u samo kratkom roku nametnuo kao must try. Za početak morate kupiti spravicu uz pomoć koje nanosite proizvod.


Početni paket dođe 55 dolara, a sadrži i tri tekućine, odnosno mista s kojim punite spravicu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli lumasol (@mylumasol)Važno je naglasiti kako sami mist nije dovoljan kao zaštita od štetnih sunčevih zraka. Unatoč korištenju ovog proizvoda prije nanošenja make upa je potrebno nanijeti i kremu ili fluid sa zaštitnim faktorom.


Mist je izvrsna nadopuna koju možete nositi sa sobom u torbici i osvježavati zaštitu svaka dva sata. Upravo to je objasnila i sama Kim Kardashian.