Tower Center Rijeka

Još niste osmislili darove za najdraže? Uz ove božićne poklone nećete pogriješiti

Life

Foto: Slađana Ostić

Foto: Slađana Ostić

U pomoć nam je s prijedlozima priskočila Slađana Ostić, a nismo mogli odoljeti usputnom razgovoru o savršenim modnim kombinacijama za prosinac

Blještavilo svjetlucavih lampica, miris cimeta i klinčića, radost i osmijeh na svakom koraku… i lagani stres kod svih koji još nisu osmislili darove za svoje najdraže. Iako svi znamo da su lijepa riječ, topli zagrljaj i slatki poljubac najbolji pokloni koje si možete pružiti ovih blagdana, svejedno svojoj obitelji i prijateljima želimo pokloniti neku sitnicu kojima im još jednom poručujemo što osjećamo prema njima.


Kada odmotavaju darove pod borom i zatim ih s veseljem pregledavaju, obuzme nas onaj poseban osjećaj topline da smo nekome izmamili osmijeh na lice. U slučaju da ste i vi “ubacili u petu brzinu” jer su vas svakodnevne obveze onemogućile da darove pripremite na vrijeme, ništa se ne brinite.Tri ideje za savršene božićne poklone


U pomoć stižemo sa ekipom stvorenom za ovakve situacije; omiljenom riječkom influencericom Slađanom Ostić i najdražom shopping oazom u kojoj uvijek pronađemo sve što nam treba, Tower Centrom Rijeka.


Briga oko poklona sve nam je manja dok gledamo predivno okićeni trgovački centar koji se ove godine potrudio blagdane učiniti doista čarobnima za sve svoje posjetitelje te dok nam Slaki objašnjava kakve božićne poklone ona najradije bira pa odmah bilježimo ideje za inspiraciju.


“Poklone najčešće kupujem roditeljima, bratu, nekoliko frendica i sestrični. Ponekad i dečku, ali češće se dogovorimo da si nećemo ništa kupovati”, kaže nam Slaki pa otkriva da kod odabira poklona uvijek bira nešto što bi i sama voljela dobiti, a ne ono što nekome treba.


“Osim ako znam ili mi je netko spomenuo da mu je potrebno nešto posebno”, dodaje kroz osmijeh.

Čarape su super poklon!


Iako i sama priznaje da je grozna po pitanju kupovanja božićnih poklona jer ih kupuje u zadnji tren, svejedno ima ideje s kojima ne možete pogriješiti.


Dobra kozmetika, svijeće i pidžame!”, dobacuje dok razgledavamo trgovine koje mame toplim zagrljajima u obliku omiljenih “ružnih” džempera koji su nam svima s godinama prirasli srcu i blagdanske fotke bez njih su jednostavno nezamislive.


“Dečko me uvijek zeza da nitko ne voli dobiti čarape za Božić, ali meni je to presladak poklon! Pogotovo ako su s božićnim motivima, baš kao i džemperi”, slaže se s nama Slaki.


Udobnost je nešto što svatko od nas voli pa zašto ove godine najdražima ne bi poklonili upravo to? Udobne i tople pidžame za opuštene večeri uz božićne filmove i toplu čokoladu, čarape sa smiješnim motivima za uvijek dobrodošlu dozu humora ili pak božićni džemper za najbolju obiteljsku fotku.

Dobitna modna kombinacija za prosinac


Upitali smo Slaki ima li kakvu anegdotu s kupovinom poklona, jer svakome se dogodilo ili da je dobio nešto potpuno smiješno ili da je nekome poklonio kompletni promašaj.


“Jednom se dogodilo da sam prijateljici kupila istu stvar kao i ona meni”, kroz smijeh će Slaki uz opasku da se očito jako dobro poznaju.


Dok šetamo Tower Centrom Rijeka s modnom influencericom, ne možemo je ne upitati za omiljeni prosinački outfit. Slaki spremno komentira da će uvijek izabrati dobre čizme i torbicu, traperice uz neutralni pulover i kaput u efektnoj boji.


“Volim nositi i haljine s fora najlonkama, ali kada zahladi više volim slojeve. Uvijek prvo odaberem jaknu ili kaput i čizme pa ostatak outfita prilagodim tome”, savjetuje Slaki.


Osobno, prednost uvijek daje cosy džemperima i udobnosti jer udobnost često znači i topli outfit, pa uz osmijeh dodaje da je to “win-win” modna situacija za prosinačke dane.


Reserved kaput (699, 90 kn / 92,81 eura), Reserved haljina (299, 90 kn / 39,77 eura), Reserved čizme (299, 90 kn / 39,77 eura)


 


S. Oliver hlače (729,00 kn / 96,67 eura), S. Oliver sako (1099,00 kn / 145,74 eura), S. Oliver cipele (399,00 kn / 52,91 eura)


 


Sportina kaput (799,00 kn / 105,96 eura), Sportina majica (239, 00 kn / 31,69 eura), Mango traperice (169, 00 kn / 22,41 eura) Guess torbica (1039, 00 kn / 137,78 eura), Guess čizme (1269,00 kn / 168,28 eura)


 


*Sadržaj nastao u suradnji s partnerom Tower Center Rijeka.